Gratis Aanmelden

Neuken met lekkere bejaarde

Ladyjulesx (59)

Ik hoop dat we vandaag goed voor elkaar kunnen zijn. Ik weet zeker dat je gaat genieten van alle dingen die we gaan doen als we samen zijn. Ik hoop dat dit het beste voor ons gaat zijn. Word je nu enthousiast ? Ik ben er gewoon voor jou.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ladyjulesx
  2. Leeftijd: 59 Jaar
  3. Woonplaats: 's-Gravenhage
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Neuken met lekkere bejaarde Ladyjulesx van 59 uit 's-Gravenhage, Zuid-Holland
MinkeI (34)
★★★★★
Hou je van retro dan hou je zeker van mij. Als je mijn eetkamer mooi vind dan weet ik dat je de ware voor mij zult zijn en zullen we daar veel zitten,liggen en andere leuke dingen doen naast het eten.
Neuken met eenzame dame
Christel_Love (33)
★★★★☆
Afspreken? Heb jij een stevige en dikke piemel? Heeft die zin in een lekker nat poesje? Mijn poesje wacht op jou lekkere piemel. Zullen we afspreken? Geheimpje van ons samen :)
Sex met geile dame
Retr0missie (38)
★★★★★
Deze gescheiden dame zoekt een man om lekker mee te daten. Leuk dat je een kijkje neemt op mijn profiel. Ik vind dit wat lastig zie het toch als een vleeskeuring maar wil het wel proberen. Ben namelijk gescheiden en mijn hele sociale kring is uiteen gevallen dus opnieuw aan het starten met leven.
Naaien met lieve dame
LatoyaLove (34)
★★★★☆
Geile man met een goedwerkende tong. Geile verlangens brengen mij hier en misschien wel bij jou! Het is mijn bedoeling om een heerlijke nacht met je te gaan beleven, waarin we vrijen alsof ons leven ervan af hangt. Te veel romantiek is voor mij niet nodig, als jouw tong maar naar behoren werkt, zorg ik voor een stijve pik met mijn mondje. Welk van mijn 3 gaatjes vul jij het liefst?
Daten met eenzame dame
Hanne1981 (37)
★★★★★
ik zoek een leuke sportieve man waarmee we eens thuis prive Ik ben een fitnessguru en ben gek op mijn lichaam en om het te trainen en tot het uiterste te gaan dat wil ik ook met een leuke man doen elkaar trainen en tot het hoogtepunt brengen. Dat is voor mij echt TE lang geleden!
Dating met wulpse dame
jeSika (30)
★★★★☆
Is hier een leuke man die met mij op een leuke en gezellige Genieten van het leven doe ik volop en door menigeen word ik een lieftallig iemand genoemd. Ik sta altijd voor anderen klaar zonder dat er misbruik van mij gemaakt word. Ik weet mijn grens daar duidelijk in te stellen. Met de liefde ligt dat wat genuanceerder voor mij. Ik weet mij tegenover mannen vaak geen houding te geven en dat maakt dat de eerste indruk niet is wat ik wil overbrengen. Hier denk ik wat meer kans te maken omdat ik dan al wat van mijzelf kan laten zien. Komt mijn vraag: is hier een leuke man die met mij wil daten en zien wat de date voor ons in petto heeft?
Afspraakje met rijpe dame
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates