Gratis Aanmelden

Daten met lieve vrouw

Wenneke54 (64)

Kom jij mij lekker hard anaal nemen? Deze geile vrouw is op zoek naar een stoute man die mij heerlijk geil maakt door aan mijn borsten te sabbelen en lekker in mijn tepels te knijpen en die mij daarna lekker hard anaal neemt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Wenneke54
  2. Leeftijd: 64 Jaar
  3. Woonplaats: Ieper
  4. Provincie: West-Vlaanderen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Daten met lieve vrouw Wenneke54 van 64 uit Ieper, West-Vlaanderen
Keshia (39)
★★★★☆
Ga jij voor mij? dan zal ik je goed verwennen! hou je van een charmante vrouw die ook nog wel de touwtjes in handen durft te nemen, dan moet je voor mij gaan. Ik denk dat als ik weet waar jij van geniet ik jou heel goed kan verwennen! Wanne try?
Daten met single dame
lehcar (30)
★★★★☆
Wie wil met mij neuken in mijn ligbad? Mijn ligbad gebruik ik regelmatig om hete seks in te hebben. Ik vind het zalig om in het warme water te liggen en mijzelf dan klaar te vingeren. Dan kijk jij toe en daarna ga ik jou pijpen. Dubbele warmte krijgen wij en zin in een heftige neukpartij in het ligbad?
Afspreken met rijpe dame
Like-me (37)
★★★★☆
Vind je me leuk?? In het verleden heb ik niet altijd alles juist gedaan maar daar heb ik mijn straf voor uitgezeten. Het is moeilijk om als ex gedetineerde om opnieuw te beginnen, je krijgt een stempel en een naam en het is niet gemakkelijk om daar van af te komen. iedereen heeft toch recht op een tweede kans? Ben wel zo slim om het deze keer niet te verpesten voor mezelf. Eigenlijk is mijn vraag heel eenvoudig: vind me leuk!! Leuk genoeg om vrienden met me te worden, meer vraag ik niet maar mocht er meer van komen, dan zou ik daar heel erg blij mee zijn.
Dating met eenzame dame
Duifje1979 (38)
★★★★★
Een lieve man die ook graag buiten is. Nu ik een tijdje single ben bekruipt mij steeds vaker het gevoel dat ik iets mis in mijn leven, ik hou er niet van om alleen te zijn en zou een fijne relatie met een lieve man wel zien zitten. Als ik vrij ben vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan de natuur in lange wandelingen te maken met mijn hond. Ik zou het geweldig vinden hier een man te vinden die datzelfde graag doet of het nu goed weer is of slecht weer.
Neuken met single dame
Ingje (35)
★★★★☆
Heb je er al zin in? Tijdens de seks wil ik altijd helemaal los gaan. Maar dan moet je wel een man hebben waar dat mee kan. Ik zoek dan ook een vent met een geweldig lichaam, een hoog libido, en altijd zin! x
Neuken met hete dame
Suzzane (34)
★★★★★
Laten we elkaar serieus nemen! Een man die vriendelijk en serieus is natuurlijk, ik word niet jonger dus ik hoop een man te vinden die erg geïnteresseerd is om voor een langere tijd bij mij te blijven!
Sex met wulpse dame
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Annemie
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die een blok beton weg kan halen bij mij en ik weet niet wat je er voor vraagt, maar misschien is het leuk als ik je eens lekker verwen? Alleen met mijn hand..
Grof vuil wegbrengen (Klus van half uur)
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates