Gratis Aanmelden

Daten met lieve dame

Hoofdpijn (40)

Leuke en vrolijke dame zoekt naar een geschikte partner. Gescheiden, single of weduwnaar, het maakt op zicht niet veel uit. Jij houdt ervan om de deur uit te gaan en jij hebt een gevoel voor humor. Een stabiele baan is ook wel gewenst.

Maak contact met haar
  1. Naam: Hoofdpijn
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Haarlem
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Daten met lieve dame Hoofdpijn van 40 uit Haarlem, Noord-Holland
Tiiiaaa (34)
★★★★★
Dame zoekt een gezellige man om eens samen erop uit te gaan. Een man die het super gezellig lijkt om eens samen erop uit te gaan. Kan van alles zijn, van samen naar de film of lekker ergens een hapje eten. Leeftijd is niet belangrijk.
Afspreken met single dame
WildernisNatash (36)
★★★★★
Ik heb verborgen talenten ;-) Jaja de feestamaand komt er weer aan en sinds het uit is met mijn ex krijg ik bijna wekelijks de vraag of ik iemand mee neem naar het kerstdiner. Haha, alsof dat zo belangrijk is. Ik kan me ook heel goed in mijn eentje vermaken hoor, maar, eerlijk is eerlijk, het is allemaal wel stukken leuker met iemand. Ik hou van lekker actief bezig zijn trouwens; karten, joggen, airsoften...ja ja ik heb verborgen talenten ;-) Ik weet zelfs wanneer een voetballer buiten spel staat ;-)
Daten met wulpse dame
Zuza (39)
★★★★★
Heb jij wel van die lekkere dikke aders? Door mijn jonge uiterlijk trek ik al gauw de aandacht van jongere jongens. Ik heb daar geen moeite mee, speel er ook wel graag mee. Ik zou het alleen zo fijn vinden om eens een man van mijn eigen leeftijd of heel wat jaar ouder willen hebben. Dat heb ik nog niet gehad, een echt ervaren man. Eentje met van die lekkere dikke aderen op de juiste plek, dat hebben die jonkies meestal nog niet.
Afspreken met lekkere dame
LoriSweetKiss (37)
★★★★☆
Waar is mijn ideale man ? Ik hoop hem te vinden.. Mijn ideale man zou niet ideaal moeten zijn, hij moet natuurlijk zijn en zichzelf zijn. Hij moet een goed gevoel voor humor en een goed hart hebben. Ik wil je hart binnentreden en voor eeuwig blijven! Wil je me binnenlaten?
Afspraakje met hete dame
LL_90 (35)
★★★★★
Laten we de dingen snel voor ons leuk maken. Als je denkt dat dit geweldig voor ons gaat worden, dan zeg ik je dat we samen een goede tijd zullen hebben. Daar ben ik nu klaar voor. Ik zal je een goed gevoel geven als we samen zijn.
Dating met lieve dame
Wilmeerseks (39)
★★★★★
Ik kom veel te veel seks te kort, ben echt toch aan meer! Waar zijn toch de mannen die hier ook voor de seks zijn. Niets geen gedoe met een gecompliceerde relaties of wat nog meer, alleen maar seks wanneer wij daar beide zin in hebben. Het naadje van de kous hoef jij niet van mij te weten, jij vindt het fijn om te likken, masseren en veel standjes te doen. Een normale man die net zoals mij zin heeft in seks!
Afspraakje met single dame
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
Hielkje
★★★★★★★★★★
Ik zit met een lek opgescheept en ik snap niet hoe ik dat moet oplossen. Ik heb geen geld om een klusjesman te betalen, maar ik ben wel bereid om de reparatie in natura te vergoeden.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates