Gratis Aanmelden

Dating met mooie dame

Lynnie (38)

Een man, netjes en verzorgt Nu ik officieel gescheiden ben mag de vlag uit en is er ruimte voor een nieuwe relatie/ vriendschap met een man. Ik zoek dan wel een eerlijke degelijke man, geen stoertje geen haantjes, zo als je tegenwoordig veel ziet. Nee lief en single moet je zijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lynnie
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Feerwerd
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met mooie dame Lynnie van 38 uit Feerwerd, Groningen
sonnnja (36)
★★★★★
Lekker ongedwongen sfeer! Zou eigenlijk eerst op een date willen zonder dat HET MOET. Wil niet zeggen dat ik niet met je naar bed wil maar ik wil niet verplicht zijn, het moet gewoon lekker ongedwongen gaan. Als het zo gaat, ga ik helemaal los ook;-)
Neuken met eenzame dame
Jootje1986 (31)
★★★★★
sexy man, voor relatie Ik hoop hier een man tegen te komen die echt wat wilt opbouwen, een fijne relatie en goeie seks. Ik denk dat dat wel iets is wat een relatie goed houd. Het spannend houden elke keer weer, af en toe een beetje romantiek erin. Mmmm
Afspraakje met mooie dame
SexySweetThang (36)
★★★★★
Kom jij mij een keer lekker verwennen. Ik ga hier niet een heel lang verhaal neerzetten, ik val maar meteen met de deur in huis. Ik zoek een lekkere geile vent die mij zo nu en dan lekker komt neuken. Ik hou van een goed voorspel, met veel masseren en zoenen en knuffelen. En als we dat allemaal hebben gehad dan gaan we pas echt los!!
Daten met lieve dame
SaskiaXX (37)
★★★★☆
Stille wateren met hele natte gronden Je hoeft voor mij geen seksgod te zijn of iemand die alle ervaring heeft. Het allerbelangrijkste dat ik bij een man doe vinden dat hij seks een eigen draai kan geven.
Afspreken met mooie dame
IngeMar69 (37)
★★★★☆
Mijn natte kutje zoekt een harde pik! Val jij op blonde vrouwen? Ik kan je verzekeren dat ze super geil zijn en nog erger dan de donkere vrouwen. Mijn kutje is altijd super nat en wil alleen maar geneukt worden. Wie bied zich aan om mij de nacht van mijn leven te geven? Als jij een lekkere en harde pik hebt wil ik je veel vaker in mijn kutje voelen.
Dating met hete dame
UrsulaWave (30)
★★★★☆
Tempo!!!! En wel nu! Lief , zacht van karakter, soms wat ondeugend in doen en laten maar vooral heel erg aardig :) Zo dat was de softie site van mij haha, Ik ben op zoek naar een hard neukertje. Ik wil graag eens alle hoeken van mijn kamer zien.
Daten met single dame
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
BBQ Schoonmaken (Klus van half uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Mijn vaatwasser doet het weer eens niet. Maar ik ga niet nog eens 80 euros betalen voor een reparateur... Liever een handige man die een momentje met mijn borsten accepteert als vergoeding.
Vaatwasser repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates