Gratis Aanmelden

Afspreken met lieve dame

LisaAnn (36)

Val jij voor verlegen vrouwen? Mijzelf hier op deze site zetten is echt een grote stap voor mij. Een leuk afspraakje is altijd lastig omdat je nooit weet waar je mee te maken krijgt. Ben jij een rustige lieve man die de tijd voor mij kan nemen?

Maak contact met haar
  1. Naam: LisaAnn
  2. Leeftijd: 36 Jaar
  3. Woonplaats: Biddinghuizen
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspreken met lieve dame LisaAnn van 36 uit Biddinghuizen, Flevoland
Klandestina (30)
★★★★★
Als ik met mijn heupen zwaai... Ik heb heel veel gevaarlijke verleidings trucen voor jullie mannen! Als ik je niet kan betoveren met mijn looks en moves dan weet ik het ook niet meer hahaha..
Dating met single dame
Charmingangels (30)
★★★★★
Blonde stoot op zoek naar geile bedpartner Joehoe ben je daar? Die enige echte geile man die mij een goede beurt wil geven? Een vent die houdt van een strakke meid en alles wil uitproberen. Weinig grenzen, wel respect. Geen gedoe, genieten voorop. Wie durft?
Vrijen met eenzame dame
HornyMelizza (38)
★★★★★
Melizza zoekt een perfecte discrete kerel. Ik ben opzoek naar een discrete man voor een discrete date. Zie je er goed uit en hou je net als ik van buiten sex? Nou waar wachten we dan nog op.
Neuken met sexy dame
WildeAnita (39)
★★★★☆
Wilde dame zoekt een vent die haar aan kan. Ben jij net zo'n watje als mijn man, die een keer in de maand meer als voldoende vind? Of ga jij voor de wilde kant van mij, een vrouw die van veel en vaak houd, gek is op dirty talk, en niet vies van anaal is. En dan heb ik je nu nog maar het topje van de ijsberg laten zien. Wil je meer weten?
Afspreken met mooie dame
Lollyfan (35)
★★★★★
Een harde vleesstaaf is veel lekkerder om aan te zuigen! Tja, als je geen pik hebt om op te zuigen, dan ga je een vervanging zoeken. IJsjes en lolly's zijn nu mijn favoriete n maar om heel eerlijk te zijn? Een harde vleeslolly is toch veel lekkerder om aan te zuigen. All the way, tot je romige sausje in mijn keeltje spuit.
Neuken met mooie dame
LunaG1987 (30)
★★★★☆
Mijn benen liggen al open voor jou. Ik hoef weer geen man die na een tijd verliefd word en het in zijn hoofd haalt om samen een gezin te stichten en te trouwen. Ik wil gewoon een man die af en toe eens lekker alles los wil laten en daarbij zijn genot wilt delen met mij.
Neuken met rijpe dame
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates