Gratis Aanmelden

Dating met sexy gilf

KatjavdBurg (46)

Latina wil sexmaatje om lekker van bil te gaan Een man die een vrouw met veel passie, vuur en pit wel kan handelen. Een type wat netjes geschoren is en hygiëne erg belangrijk vindt. Als jij ook een sexmaatje voor meerdere keren zoekt en en discreet wilt blijven wil ik graag nader kennismaken op een spannende manier.

Maak contact met haar
  1. Naam: KatjavdBurg
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Est
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met sexy gilf KatjavdBurg van 46 uit Est, Gelderland
SoftieV (31)
★★★★☆
Ga jij mijn spleetje laten spuiten? Gisteravond volgens mij de geilste film gezien ooit! Dat moet nu uitgeprobeert worden, spuiten heb ik nog nooit gedaan en hoe die vrouw het gister deed, ben er gewoon jaloers op. Heb jij wel eens een vrouw laten spuiten, of zou jij het wel willen proberen? Laat het mij even weten! Jij gaat uiteraard ook aan jouw trekken komen, mijn mondje mag graag een lul proeven.
Afspreken met hete dame
Manontje82 (36)
★★★★☆
Hebben we een deal? Zijn er mannen die wel van likken houden en die mij eens klaar willen likken?. In ruil daarvoor zorg ik ook dat jij lekker klaarkomt. Voor wat hoort wat toch? ;) Ik zoek een knappe maar verdomde geile man!
Sex met mooie dame
Anndrreah (36)
★★★★☆
verbindingen Ik voel graag kracht, geduld en zekerheid in een relatie. Ik vind het leuk om me verbonden te voelen zoals het hoort. Je bent een nuchtere, zorgzame en eerlijke man. Je bent toegewijd en denkt na over je doelen.
Afspreken met hete dame
Lichelle80 (35)
★★★★★
Ik hoop hier een man te treffen die net zo denkt als ik. Hou jij ook van meer, meer uitdaging. Kijken wat we samen allemaal neer kunnen zetten om het voor ons beide zo geil mogelijk te maken? Heb jij nog spannende ideeen, laat het mij dan weten!
Sex met lieve dame
HungryEye (30)
★★★★★
Kom jij mij verwennen? Heel veel ervaring op seks gebied heb ik niet. Maar wil ik wel graag. Ik zou het ook eens willen mee maken als een man mij lekker van achter neemt. Wil jij dat?
Daten met lieve dame
Fairybianca (31)
★★★★☆
Ik ben op zoek naar een neukvriend die mijn eenzaamheid kan Ik vind hem leuk, heet, ruig en discreet in een relatie als ik . Ik vind dat hij soms moet langskomen en als ik vrij ben kan hij altijd bij mij in bad komen zitten.
Daten met hete dame
Christina
★★★★★★★★★★
Ik ben twee weken geleden geopereerd en ik kan de tuin niet doen. Mijn buren beginnen te klagen, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen in ruil voor een potje vrijen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Jiske
★★★★★★★★★☆
Mijn kachel moet dringend schoongemaakt worden i.v.m. de veiligheid, maar ik heb geen geld meer over deze maand. Kan ik je misschien pijpen voor dit klusje?
Kachel schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates