Gratis Aanmelden

Dating met eenzame dame

Like-me (37)

Vind je me leuk?? In het verleden heb ik niet altijd alles juist gedaan maar daar heb ik mijn straf voor uitgezeten. Het is moeilijk om als ex gedetineerde om opnieuw te beginnen, je krijgt een stempel en een naam en het is niet gemakkelijk om daar van af te komen. iedereen heeft toch recht op een tweede kans? Ben wel zo slim om het deze keer niet te verpesten voor mezelf. Eigenlijk is mijn vraag heel eenvoudig: vind me leuk!! Leuk genoeg om vrienden met me te worden, meer vraag ik niet maar moc

Maak contact met haar
  1. Naam: Like-me
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Geldrop
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met eenzame dame Like-me van 37 uit Geldrop, Noord-Brabant
Lolaliefje (36)
★★★★☆
Ik wil hard, diep en snel geneukt worden. Ik wil graag een man leren kennen die houdt van harde seks. Ik wil dat je mij hard, diep en snel neukt. En je hoeft je geen zorgen te maken om mij, ik ben wel wat gewend.
Afspraakje met lieve dame
Kayleelove (39)
★★★★☆
Geile date zonder veplichtingen Hey jij daar, hoe is het lekkertje? Ik ben een leuke dame die houdt van zoenen en lekker aan elkaar zitten. Zo nu en dan gewoon een geile date zonder verplichtingen lijkt mij helemaal perfect. Ik werk veel dus de ontspanning met een geile man kan ik wel gebruiken!
Sex met single dame
YennetjeXx (39)
★★★★☆
Laten we samen al die verloren jaren in gaan halen Yes weer vrij om te gaan en te staan waar ik wil, te doen wat ik wil, en zelf kunnen uitmaken met wie. Ik wil helemaal los, en in gaan halen wat ik al jaren te kort kom, en dat is maar een ding,SEX. Het liefst heel veel en heel heftig, Waarom,...nou gewoon om dat het nu weer kan.
Dating met single dame
MerryGoAn (32)
★★★★★
Lieve meid met stout kantje.. Ik ben te jong getrouwd.. dat weet ik nu wel zeker.. Breken met hem kost tijd en daar ga ik niet droog om staan..
Afspraakje met rijpe dame
lehcar (30)
★★★★☆
Wie wil met mij neuken in mijn ligbad? Mijn ligbad gebruik ik regelmatig om hete seks in te hebben. Ik vind het zalig om in het warme water te liggen en mijzelf dan klaar te vingeren. Dan kijk jij toe en daarna ga ik jou pijpen. Dubbele warmte krijgen wij en zin in een heftige neukpartij in het ligbad?
Afspreken met rijpe dame
Nicole317 (31)
★★★★☆
Ik hou ervan om een man te leren kennen die begripvol is. Een man die volledig begrijpt en tijd voor mij heeft. Wie liegt niet tegen me en zal eerlijk tegen mij zijn. Ik hoop dat je me gelukkig zult maken en laat me ook genieten van het moment bij jou zijn.
Naaien met mooie dame
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates