Gratis Aanmelden

Vrijen met eenzame dame

MissVenus (37)

Graag mannen die mij goed kunnen nemen! Het met een groepje mannen doen is een droom die ik hier wel kan verwezenlijken. Waarom ik het zo geil vind om door meer dan 1 genomen te worden weet ik niet. Wat ik wel weet is dat je me geile kutje helemaal onder je zaad mag gooien. Aarzel niet en stuur een bericht!

Maak contact met haar
  1. Naam: MissVenus
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Weesp
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met eenzame dame MissVenus van 37 uit Weesp, Noord-Holland
fun4ever (34)
★★★★☆
Ben jij vrij? Lijkt wel hoe ouder ik word, hoe geiler. Of… is het meer een kwestie van vrij in je hoofd worden. Je niet meer laten belemmeren door de talloze burgerlijke belemmeringen. Ruimdenkende vrouw zoekt partner om de weekenden mee te vullen. Graag wel beschaafd en allesbehalve bekrompen.
Daten met geile dame
GeorgetteB (33)
★★★★★
Ik hou het bij sex! Hij moest er weer vandoor met mijn vriendin. :( Echt geluk in de liefde is niet aan mij besteed. Ik hou het dan ook maar bij een sexueele relatie. Dus graag een gezellige relatie zonder vastigheid!
Naaien met lekkere dame
Snooz (34)
★★★★★
Opzoek naar een spannende date met massage? Houd jij ook zo van die erotische massages, of een body to body massage? Of houd je nog van veel meer, zoals experimenteren met speeltjes, handboeien en nog veel meer? Ben je single of juist niet, die keuze is aan jouw!
Afspraakje met rijpe dame
Desree1986 (31)
★★★★☆
Ik zoek een vlotte en spontane man die met mij mee wil als i Ik zoek een leuke en vlotte man die graag een goed gesprek voert en die houdt van reizen en nieuwe dingen ontdekken. Als je er ook nog goed uitziet dan ben jij misschien wel degen waar ik op wacht!
Vrijen met single dame
Elskiss (30)
★★★★☆
Zin om mij hard van achter te neuken? Zin om mij hard van achter te neuken? Ik vind het lekker als je dat doet. Tegelijkertijd kun je mij ook nog verwennen met je handen. Mijn clit tussen je vingers laten rollen totdat ik spuitend klaar kom.
Dating met rijpe dame
AnnaVoW (34)
★★★★☆
Wil je ze lekker beetpakken? Yeps ze zijn lekker, ze zijn groot, ze hebben er graag een harde pik tussen en ze vinden het zalig als je ze stevig masseert en aan de tepels zuigt. Dus heb je zin en tijd? Laat wat weten joh.
Dating met mooie dame
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Kayla
★★★★★★★★★★
Hey, ik zit met een probleempje... mijn fietsband is lek en ik weet niet hoe ik die moet plakken. Fietsenmaker is te duur voor mij. Kan iemand mij helpen in ruil voor seks?
Fietsband plakken (Klus van 1 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates