Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie vrouw

miraLo55 (62)

De droom van elke man ben ik. Ik denk dat ik de droom bent van elke man, ik zeur niet en ben al zeker niet de persoon die moeilijk gaat doen en nee gaat zeggen. Nu je dit allemaal al weet, ga jij mij zeker eens een geil bezoekje brengen toch?

Maak contact met haar
  1. Naam: miraLo55
  2. Leeftijd: 62 Jaar
  3. Woonplaats: Koekange
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met mooie vrouw miraLo55 van 62 uit Koekange, Drenthe
Rateltje (37)
★★★★★
Harder geneukt worden dan ik gewend ben. Ik ben niet verlegen om te zeggen dat ik eigenlijk alleen maar op zoek ben naar betere seks. Wat ik heb nu heb is wel leuk maar het kan er volgens mij wel veel harder aan toe gaan. ik ben op zoek naar een man die mij, ook al ben ik getrouwd, eens wat harder wil gaan neuken dan dat ik gewoon ben. Mijn kutje snakt er zo naar, wil jij mij helpen?
Naaien met sexy dame
BomenenBos (39)
★★★★☆
Kan jij mijn droom tot leven laten komen? Eerst even wandelen buiten en dan druk je mij opeens tegen een boom aan. Trekt mijn slipje naar beneden en duwt je harde lul bij mij naar binnen. hmm.. droompje dit hoor! of kan jij dit werkelijkheid laten worden?
Daten met wulpse dame
Snoopy83 (34)
★★★★★
Wil je lekker gaan genieten? :) Hi hou je ook van een borreltje op zijn tijd? Ben je een levens genieter? Ik ben een echte genieter, het meest geniet ik als ik iemand anders heb om te laten genieten... en als iemand mij laat genieten. Het kan voor mij niet vaak genoeg...
Dating met sexy dame
HogeNoodKirst (30)
★★★★★
Neuk me waar je maar kan! In huis ben ik een hele stoute meid. Ik loop dan ook graag naakt rond maar zonder lekkere vent die me tussen de bedrijven door lekker neukt ben ik nergens. Daarom daag ik je uit om bij mij thuis seks te hebben. Op alle plekken behalve het bed. Is dat een goede?
Naaien met wulpse dame
Zosuperknap2017 (35)
★★★★★
Mag ik toe kijken als jij een ander neukt in een parenclub? Een parenclub daar denk ik veel over na en lijkt me wel een lekker idee om seks met meerdere mensen te hebben. Maar ik wil daar wel heen gaan met een lekker seksmaatje, ik wil graag zien hoe jij een ander neukt en andersom. Durf jij die uitdaging aan?
Dating met rijpe dame
lekkahding (36)
★★★★☆
Wie helpt me zoeken?? Je bent dan best wel even bereid om mij te helpen zoeken? haha,
Daten met lekkere dame
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates