Gratis Aanmelden

Vrijen met lekkere dame

Kus-Odilia (32)

Ik zoek een man om een geile middag mee te beleven. Ik ben een naaister en bij mij is dat mijn beroep en als hobby. Als beroep naai ik meubelstoffen en als hobby naai ik mannen. Neuken bedoel ik daarmee en mijn huid en geest willen jouw naald voelen in dat natte kutje van mij. Kom je naar mij om en mag ik met jouw naald spelen? Beter dan de naalden waar ik voor mijn werk mee bezig ben.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kus-Odilia
  2. Leeftijd: 32 Jaar
  3. Woonplaats: Jannum
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Vrijen met lekkere dame Kus-Odilia van 32 uit Jannum, Friesland
Annyyhh (37)
★★★★☆
Een buddy, wat er ook gebeurt, ik wil het. Ik wil een buddy en een beste vriend vinden, alles in één. Dat idee zorgt ervoor dat ik me zo goed voel. Laten we uitzoeken of we het samen kunnen doen en dat zal perfect zijn. Ben je daar voor mij?
Daten met lekkere dame
sandratepel (38)
★★★★☆
Hoelang gaan wij met ons twee friemelen? Hier ben ik dan! Zo geil als een pakje boter! Zorgen wij voor een hete avond? Samen in bad en dan gelijk maar door naar mijn slaapkamer? Daar zetten we ons avontuur verder voort? Een klein beetje friemelen en dan het echte werk eraan te pas laten komen? Veel heter kunnen wij het niet maken? Of toch wel?
Sex met eenzame dame
Topvrouwtje80 (37)
★★★★☆
Te lang droog en teveel zin, ken je dat? Te lang sta ik al droog en dat is echt niet mijn ding hoor. Ik heb liever gewoon goede seks en daar ben ik dan ook hard naar op zoek. Wat zullen we doen om elkaar de lekkerste seks te gunnen? Heb je al een fijn idee voor ons tweetjes?
Sex met single dame
DaahliaC (39)
★★★★★
Ik wil een man vinden die past bij mijn behoeften. ik ben op zoek naar een metgezel iemand met een grote persoonlijkheid, loyaal, eerlijk en lieflijk, praat alsjeblieft met me als je hetzelfde van mij wilt.
Sex met mooie dame
Eriika (36)
★★★★☆
Jij net zo sportief als dat ik dat ben? Sporten is echt mijn grootste hobby, en dan tel ik sex ook mee als hobby natuurlijk. Vertel mij dat jij ook een sport freak bent en dan kan het al niet meer stuk. Gaan we samen trainen ;)
Naaien met sexy dame
Summer-x81 (36)
★★★★☆
Een geile vent die mij lekker komt neuken! Ben jij die geile man die mij regelmatig een lekkere beurt wil geven? Ik zoek wel een man die het goed kan volhouden, want met een half uurtje kom je er niet bij mij. Of je nu gebonden of single bent dat maakt mij helemaal niet uit, als je maar genoeg tijd vrij kan maken om mij regelmatig even lekker te neuken!
Daten met single dame
Anne-Marij
★★★★★★★★★☆
Ik ben bereid om heel ver te gaan qua vergoeding als iemand mijn hele tuin eens kan opknappen... Er mnoet veel gebeuren, dus twee heren mogen het ook doen.
Tuin Doen (Klus van 4 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
Babet
★★★★★★★★★★
Mijn printer is voor de zoveelste keer kapot. Ik snap er niets van en de helpdesk is onbereikbaar. Ik ben bereid mezelf te geven aan degene die de oplossing heeft.
Printer repareren (Klus van 1 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates