Gratis Aanmelden

Naaien met lieve dame

KimaJ (29)

Een lekkere geile vent die van grote borsten houdt. Hey geile mannen ik ben Kimm een geil sletje wat wel een dominante man kan gebruiken. Ik heb een stel lekkere grote borsten die heel veel aandacht nodig hebben. Een lekkere massage om mee te beginnen en dan leg je die harde paal er tussen en ga je mij tussen mijn tieten neuken. Ik krijg het er al warm van jij ook.

Maak contact met haar
  1. Naam: KimaJ
  2. Leeftijd: 29 Jaar
  3. Woonplaats: Broek
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Naaien met lieve dame KimaJ van 29 uit Broek, Friesland
Albertiene (37)
★★★★★
Zullen we het vies maken? Ik maak er graag een bende van als wij bezig zijn. De lakens kunnen zeker in de was, die worden vast heel vies. Maar de wasmachine is geduldig toch? Ik niet! Ik wil sex nu!
Vrijen met single dame
Aaangenaamx (37)
★★★★☆
Ik hoef niet opgewarmd te worden Jouw pik wil direct diep in mn kutje verdwijnen zodra je me naakt ziet. Je bent gebonden en daardoor nog geiler op andere vrouwen. Of je bent single maar claimt niet. Je bent wel een beetje een haantje, want je stopt niet totdat ik vaker ben klaargekomen
Naaien met geile dame
Mcjenny (36)
★★★★★
Maak mijn natte kutje tevreden door je pik! Een man die actief en heel agressief is, ik ga je niet vragen om mijn vriend te zijn, wees gewoon de man die mijn natte kutje zal plezieren en me een aantal keren zal laten klaarkomen!
Vrijen met wulpse dame
LiefMeisje2015 (34)
★★★★★
Hij kwam binnen zonder kloppen. Met mijn open kutje en strakke kontje, mag ik jou graag verwelkomen om er zo snel mogelijk binnen te treden. Kloppen hoeft niet, gewoon binnen komen en mij lekker klaar neuken.
Neuken met lieve dame
BelAnna (37)
★★★★☆
Sex avontuur gezocht. Wanneer heb jij tijd om samen wat heerlijke sex avonturen te bespreken. Ik kijk er al naar uit om jou te verwennen. Ik heb veel tijd en wil die maar wat graag aan jou besteden!
Vrijen met lieve dame
Josya (36)
★★★★★
Wil jij vandaag nog seks? Ik ook! Vandaag nog seks? Dat kan geregeld worden. Hoe sneller ik geneukt word, hoe beter want ik sta al veel te lang droog. Met mij kan je alle kanten uit: tedere seks maar ook een wat ruwere aanpak vind ik wel lekker om te doen. We moeten er wel allebei plezier aan beleven.
Afspraakje met rijpe dame
Anna-Marije
★★★★★★★★★☆
Ik heb het in de rug en ik krijg een tafel niet de trap op. Hij moet naar de zolder, dus wie me kan helpen, mag me een keertje lekker neuken.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
Yvke
★★★★★★★★★★
Ik heb lang getwijfeld of ik dit moest doen, maar waarom ook niet. Niemand anders wil me helpen een lamp op te hangen. Ik schijn lekkere borsten te hebben dus ik dacht 1+1=...
Lamp ophangen (Klus van half uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates