Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie gilf

Da-LLass (46)

is zich bewust van het gebruik van de juiste voornaamwoorden Ik zal altijd in je buurt zijn. Ik zal liefhebben en beschermen zoals ik liefheb en mezelf bescherm. Ik zal je hart behandelen alsof het de mijne was. Ik zal niets doen om het te verpletteren. Ik zal je nooit laten twijfelen aan mijn loyaliteit of liefde voor jou. Je zult het voelen. Echte gevoelens zijn moeilijk uit te leggen en mijn liefde voor jou zal alleen bekend worden door gevoelens en daden.

Maak contact met haar
  1. Naam: Da-LLass
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Tellin
  4. Provincie: Luxemburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 150-159 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met mooie gilf Da-LLass van 46 uit Tellin, Luxemburg
Andrrrea (30)
★★★★★
Heeft een goede instelling en weet hoe hij me moet complimen Ik zou moeten krijgen wat ik wil of verdient, ik zal het hierin plaatsen. Gewoon informele vrienden die een paar drankjes drinken. We weten niet wat er zal gebeuren en je accepteert dat we een geliefde kunnen zijn.
Daten met lekkere dame
GeilENVrij (39)
★★★★☆
Geil en vrij, wat wil je nog meer. Zit jij de hele dag door met jezelf te spelen? Niet doen, ik wil je daar mee helpen. Ik wil je harde pik in mij voelen. Durf je het aan om mij te bezoeken?
Neuken met lieve dame
Morettje (37)
★★★★★
Denk jij dat wij iets voor elkaar kunnen betekenen? Je ex heeft je een streek geleverd en je wil net als ik, bij mijn man, dat deze ook eens erachter komt hoe dat voelt. Wraakseks is daarvoor wel een lekkere en goede manier om deze mensen daar eens voor terug te pakken. En wie weet is het wel heel lekker en maken we meer gebruik van elkaars geile gedrag
Sex met mooie dame
Pattiis (38)
★★★★☆
Gaan we samen eens dineren? Als directrice van een groot bedrijf ben ik op zoek naar een leuke vent die met mij meer dan een leuke vriendschap wil opbouwen. Het moet wel wat discreet maar als we voor elkaar gekozen hebben dan kan het wel erg fijn uitpakken. Mag ik je uitnodigen voor een heerlijk diner met mij?
Dating met single dame
beekse (39)
★★★★☆
Ik zie het al, jij bent wel in voor een geil rollenspel! Vind het heel spannend mezelf te verkleden, bijvoorbeeld als cheerleader of verpleegkundige en dan een rollenspel te spelen. Dan ben jij de patiënt en geef ik je privé-verzorging aan huis met wat extra voordelen :). Je mag me roepen voor alles: een wasbeurt, een pijpbeurt, een neukbeurt. Zeg maar wat je nodig hebt!
Neuken met eenzame dame
cejoy (30)
★★★★★
Te lang droog is niet best hoor, daar doe jij wat aan? Eindelijk ga ik voor de man die weet wat een vrouw te gek vind in bed. Ik heb echt een man nodig die houd van aanpakken want die tijd die ik droog sta wil ik echt met je in gaan halen. Ik wil dat de vlammen er vanaf spatten. Denk jij nu wat ik denk?
Afspreken met rijpe dame
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates