Gratis Aanmelden

Vrijen met rijpe dame

FunkyJenn (27)

Zin in een strakke poes? Heb jij zin in een lekker wijf met een strakke poes? Ik heb zin in een lekkere gast met een keiharde lul die mee eens lekker uitgebreid wilt komen nemen.

Maak contact met haar
  1. Naam: FunkyJenn
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Hilversum
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met rijpe dame FunkyJenn van 27 uit Hilversum, Noord-Holland
LadyN (35)
★★★★★
Ben jij die man waar ik dingen mee ga ondernemen en misschie Ik houd van muziek, lezen, uit eten en op zijn tijd op vakantie gaan. Daarnaast onderneem ik ook veel dingen met vriendinnen maar ook alleen. Graag zou ik bovengenoemde met jou willen delen, alhoewel ik het ook belangrijk vind om onze eigen dingen te kunnen blijven doen. Ben jij die man die na het lezen van mijn oproep denkt; Hmm, deze vrouw spreekt mij wel aan... Dan weet je vast wel wat je moet doen.
Vrijen met single dame
joahoes (37)
★★★★★
Doe jij mee met de menigte? Zelfs ben ik niet echt iemand die doet wat de menigte doet. Lekker mijn eigen ding en vermaak mij opperbest. En zoek eigenlijk iemand die ook een beetje zo over alles denkt. Passen we misschien wel heel goed bij elkaar.
Naaien met lieve dame
Foliena (39)
★★★★★
Maak me wild en lik mijn tepels! Lik mijn tepels en doe daar heerlijk lang over. Ik vind het zo geil als jij aan mijn tepel likt en daar kan ik echt van klaarkomen als je dat ook goed doet. Daarna mag je tong best wat lager zakken. Laat jij me zo hard genieten dan?
Daten met hete dame
daarzo (30)
★★★★★
Ik geef mijn kontje weg Ik ben nog maagd. In mn kontje dan. En daar wil ik vanaf. Maar t moet wel rustig en zachtjes gebeuren natuurlijk!
Naaien met lieve dame
Vivke2018 (37)
★★★★★
Alleen op de bank is saai, kom je me vergezellen? Samen lekker genieten van een fijne tijd, oog voor elkaar en die leuke dingen ondernemen. Ik stem voor want dat kan alleen maar fijn voor ons uitpakken. Een vriendschap en wellicht wel wat meer!
Afspreken met geile dame
DebbieD (31)
★★★★☆
Gaatjes om te vullen heb ik genoeg. Een fotootje hier een fotootje daar. een likje hier een stootje daar. Gaatjes om te vullen heb ik dan wel genoeg..Dat lijkt me nu echt zo geil! En heerlijk en spannend natuurlijk ook wel.. JOUW ook??
Daten met rijpe dame
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Reijertje
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die een aantal grote meubels voor mij kan verhuizen. Wegens scheiding heb ik weinig financiële middelen over. Maar een vergoeding in bed kan ik wel geven.
Meubel transport (Klus van 3 uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates