Gratis Aanmelden

Vrijen met lieve dame

MaartjeJanuari (39)

Hou je van reizen dan ben jij de man die ik zoek. Settelen dat woord speelt ook al tijden door je hoofd. Omdat ik er graag op uit trek met reizen zoek ik wel een man die van reizen houdt. Ander teer punt is kinderen. Ik wil op deze wereld geen kinderen zetten en daar sta jij ook achter.

Maak contact met haar
  1. Naam: MaartjeJanuari
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Eursinge
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met lieve dame MaartjeJanuari van 39 uit Eursinge, Drenthe
FORCEDHANDS (30)
★★★★☆
Jij bent hard en geil? Laat het mij dan even weten. Waar zijn toch al die geile kerels, is het dan zo moeilijk om er eentje te vinden, ja in real life wel volgens mij. Op aanraden van een vriendin zit ik hier, die zei dat ik hier gegarandeert succes zou hebben. Nou kom maar op dan, ben jij geil en hard, stuur mij dan een berichtje!
Afspreken met mooie dame
BrownArya (38)
★★★★☆
Ik wil met jou wel eens een avondje uit gaan. Gek ben ik op dieren en dat ben ik altijd al geweest. Ben dan ook wel erg blij met mijn baan in de dierenwinkel.Dat voorkomt dat ik zelf geen dierentuin zelf heb. Ben jij ook zo gek op dieren en hebben we wat gemeen? Zullen we dat onder het genot van een drankje eens hebben daar over.
Dating met lieve dame
NauhtyBiatch (32)
★★★★☆
Hier een stout meisje!! Ben jij een beetje stout? Dan ben ik de uitdager. Ben jij de uitdager dan ben ik stout!
Dating met single dame
Teyra (34)
★★★★☆
Ik hoop dat je handig bent! Ik wil daten met een man die weet hoe hij met zijn mond een vrouw kan verwennen. Niets heerlijker dan een tong die mijn lichaam streelt en mij helemaal gek maakt. Als je dat bij mij voor elkaar krijgt, wauw!! dan ga je zelf ook wat meemaken!!
Neuken met mooie dame
Pipanne (33)
★★★★☆
Veel seks ik ben er voor in! Ik heb een lekkere neukbeurt nodig en wil daar niet te lang op wachten, ik ben geil en nat en heb veel zin. Te lang single en te lang droog. Ben jij de man die lekker doorpakt en me laat genieten?
Daten met sexy dame
Sexykatie1979 (39)
★★★★☆
Seks in de natuur, geiler dan ooit! De natuur is heerlijk en het liefste zoek ik een lekker veld op om daar de lekkerste seks te hebben. Zo geil en zo fijn om dat zonnetje te voelen terwijl we bezig zijn elkaar goed te verwennen. Vind je dat geil of niet?
Daten met hete dame
Joke
★★★★★★★★★★
Ik ben oud en stijf en ik heb een vaatwasser, wasmachine en droger die ik naar een andere plek moet verhuizen. Ik heb geen geld, maar wel een lekker rijp lijf..
Verhuizing (Klus van 3 uur)
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Sabien
★★★★★★★★★★
Ik heb een rommelkamertje die echt een keer opgeruimd moet worden. Hij is klein, maar ik heb te veel pijn in mijn knie. Als beloning met je met mijn borsten spelen.
Kamer opruimen (Klus van 1 uur)
Mienke
★★★★★★★★★★
Ik ben Mienke en ik ben bereid om met jou een sexy douche te nemen als je mijn badkamer muur kunt schilderen, boven de tegels. Er zitten rare vlekken op die ik wit wil hebben.
Muur schilderen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates