Gratis Aanmelden

Dating met single oma

Gieselletje (55)

Leuke spontane dame is op zoek naar een date Als ik mag kiezen zou ik nu lekker met een vriend van mij in de kroeg zitten, maar ze zijn allemaal bezet ! Dus ik dacht weet je wat ik ga me eens online inschrijven, eens kijken of ik een leuke man kan vinden die wel zin heeft in een gezellige avond ofzo!

Maak contact met haar
  1. Naam: Gieselletje
  2. Leeftijd: 55 Jaar
  3. Woonplaats: Huissen
  4. Provincie: Gelderland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met single oma Gieselletje van 55 uit Huissen, Gelderland
NicV (33)
★★★★☆
Wie biedt zich aan? Ik hou het niet langer meer uit om mezelf te moeten verwennen en ik zoek hier naar een lekkere vrijwilliger die zich wilt opofferen om mij te bevredigen. Welke stoute vent biedt zich hiervoor aan? Laat jij mij niet te lang wachten?
Dating met eenzame dame
E-v-a05 (35)
★★★★☆
sexy man om samen mee te ... Ben jij iemand die vind dat een vrouw niet bedrogen mag worden en ook iemand zoekt om samen een leuke contact mee op te bouwen dan lijkt me het gezellig om eens wat te horen van je? Wie weet klikt het wel tussen ons. Dan kunnen we daarop toasten tijdens een gezellig etentje. Wie weet zijn we elkaars toetje.
Vrijen met hete dame
Heike86 (31)
★★★★★
Leuke meid zoekt vaste relatie Een leuke man die openstaat voor een vaste relatie
Dating met hete dame
AureliaG (37)
★★★★☆
Op zoek naar een leuke man die me echt leuk vindt! Ik ben hier,heb nog steeds hoop en ben op zoek naar een man die me aardig zal vinden voor wie ik ben en accepteert me, ook al ben ik zo. Ik denk dat er niets mis is, je moet me gewoon leren kennen.
Neuken met single dame
Tisha (35)
★★★★★
Zorgzaam voor mij? Dag mannen van het goede leven! Ik ben Tísha, 32 jaar en wil een man die kan zorgen voor mij. Heb jij leuke hobby's die wij samen kunnen doen?
Vrijen met wulpse dame
Bolletje1988 (30)
★★★★☆
Heerlijke seks, en daarna zien we wel! Een man die mij kei hard wilt nemen. Een geweldige geile seks relatie wilt opbouwen, waar niks moet en alles mag. Zo zie ik het voor me, en wat er later uit komt zien we wel, laten we eerst maar eens genieten van een potje stevige seks.
Sex met single dame
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Zwaantje
★★★★★★★★★☆
Zou iemand zo vriendelijk willen zijn om de afvoergoot van mijn huis te ontdoen van alle bladeren? Ik heb geen geld om je te betalen, maar ik bied je mijn lichaam voor een uur aan.
Goot schoonmaken (Klus van 2 uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates