Gratis Aanmelden

Neuken met geile dame

Frotsa (39)

Een dag niet gelachen is een dag niet geleefd Ik zoek een man die mijn weer echt vrouw laat voelen. Iemand waarvoor ik lekker kan koken. Elkaar verrassen, lief hebben en het leuk hebben samen. Ik lach graag en ga dan ook het liefst een comedie kijken in de bios. Ik ga voor jou door het vuur als de liefde echt is maar dat soort liefde is schaars maar ik geef de moed niet op en zoek vrolijk verder!

Maak contact met haar
  1. Naam: Frotsa
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Nieuwe-Tonge
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Neuken met geile dame Frotsa van 39 uit Nieuwe-Tonge, Zuid-Holland
Cynthia81x (36)
★★★★☆
He leuke man! Ik ben graag je lekkere sletje! Leuk hoor, dat jij een vrouw hebt en op zoek bent naar een neukpartner. Maar ondertussen zit ik hier nog helemaal alleen te zijn. Ik fantaseer erover dat er een man lekker wil neukenbuiten de deur en dat zijn vrouw denkt dat hij lekker met zn kont op de tennisclub rondhangt. Je mag mij wel als excuus misbruiken. Heerlijk, ben graag een lekker sletje!
Vrijen met eenzame dame
Lightvonne (35)
★★★★★
Anaal is mijn ding, ik heb nog geen ervaring Altijd heb ik al een keer anaal genomen willen worden maar helaas is dat er nooit van gekomen. Ik heb mezelf een buttplug gekocht maar dat valt een beetje tegen. Heb je zin om mijn kontje lekker te vullen?
Neuken met geile dame
Mirjam-de-H (34)
★★★★☆
Een fijne man met veel respect! Een vrouw hoeft van jou niet echt op te vallen, zolang je iemand hebt die jou trouw blijft ben je heel tevreden. Je hoedt van lange wandelingen in de natuur en bent dol op dieren. Jij zelf zweert ook trouw bij 1 vaste partner en zo zullen wij samen heel gelukkig kunnen worden.
Dating met lekkere dame
Missie22 (39)
★★★★★
Ik ben hier om iemand te vinden die aardig voor me zal zijn. Ik hoop dat je lief en zorgzaam voor me kunt zijn. Als je dat doet, weet ik zeker dat dit leuk voor ons gaat worden. Maak je je nu klaar met me?
Daten met mooie dame
MeidjeLief (31)
★★★★★
Ik wil discreet met iemand afspreken Ik wil discreet met jou kunnen afspreken, misschien voor eenmalig. Maar dat zou jou er niet van moeten weerhouden om met mij af te kunnen spreken, nietwaar? ;)
Sex met lieve dame
Estxx82xx (36)
★★★★★
Laat jij het vuurwerk in mij los? Mijn kont wil ik voor jou omhoog wippen, zodat je pik goed naar binnen kan dringen in mijn kutje. Je mag hard pompen en je ballen mogen afkletsen tegen mijn billen. Ik ben al weken bloedgeil en dat moet nodig tot een ontploffing worden gebracht ;-). Die ontploffing mag op vuurwerk lijken.
Afspreken met hete dame
Eda
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die mijn oprit wil ontdoen van grof vuil, zodat ik mijn auto daar weer kan parkeren. Ik zit heel krap bij kas, dus ik bied je mijn lichaam aan als vergoeding.
Afval Weggooien (Klus van 3 uur)
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Marjan
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die professionnele massage kan geven. Stevige massages, maar ook sensueel. Met massage olie graag en mijn complete lichaam, alstublieft..
Massage (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates