Gratis Aanmelden

Dating met single dame

gedumpt76 (41)

Ik wil iets leuks! Nou das lekker dan. Ben je 37 jaar, wordt je gewoon even aan de kant geschoven. Echt heel leuk hoor. Ik weet niet of dit verstandig is, maar ik wil er niet te lang in blijven hangen. Misschien kan ik hier wat zelfvertrouwen tanken. Een leuk berichtje zou me al opfleuren en weet je ik wil eigenlijk nog wel meer. Alles om de afgelopen tijd te vergeten.

Maak contact met haar
  1. Naam: gedumpt76
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met single dame gedumpt76 van 41 uit Leeuwarden, Friesland
Dimi2018 (38)
★★★★★
Mag ik jouw geheime wapen vastnemen? Ik zoek naar een fijne kerel die zijn weetje weet en niet alleen maar zit te wachten tot een meisje zijn handje vast houdt. Er zijn andere dingen om vast te houden. Mijn slanke lichaam bijvoorbeeld.
Daten met mooie dame
daarzo (30)
★★★★★
Ik geef mijn kontje weg Ik ben nog maagd. In mn kontje dan. En daar wil ik vanaf. Maar t moet wel rustig en zachtjes gebeuren natuurlijk!
Naaien met lieve dame
SafiyaZH (36)
★★★★★
Ga je met me mee naar een seksclub? Een gelijkgestemde, iemand die met me mee wil gaan naar een club.Natuurlijk doe je niks wat je niet wilt maar het zou een beetje raar zijn als je alleen maar naar de muziek zou luisteren :) Eerst wat rondkijken en daarna mee doen. Wij met elkaar of met iemand van daar en wij bij mij thuis het dan nog eens dunnetjes overdoen. Aan jou de keuze :)
Afspraakje met rijpe dame
MadeinNed (30)
★★★★☆
Gewoon lekkere mannen ontmoeten! Hallootjes, ik probeer het gewoon nog een keer. Laatst heb ik hier een man ontmoet, maar die heeft het laten afweten. Wel jammer want ik vond em wel een lekkerding. Maar dat terzijde, wil weer een lekker ding ontmoeten, maar wel iemand die dan wel op kom dagen natuurlijk. Kusje
Dating met lieve dame
Kuikentje85 (33)
★★★★★
Een man die weet wat hij doet. Ik ben hier niet omdat ik een relatie zoek maar alleen seks. Mijn vorige partner was nou niet echt een ster in de slaapkamer dus ik ben veel tekort gekomen. Ik wil nu dan ook echt eens goed geneukt worden door een man die wel weet wat hij doet. Ik heb een lekker nat kutje dat eens goed gelikt moet worden.
Naaien met wulpse dame
Brenda1985 (32)
★★★★★
Nudiste zoekt mede nudist voor intiem contact Zonder kledij voel ik mij vrij en wil dat graag samen met een fijne man delen.
Afspreken met eenzame dame
Truus
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn ramen kan wassen - binnen en buitenkans. Ik kan het zelf niet meer doen en het is echt nodig nu... Is het OK als ik je puur in natura vergoed?
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Lexi
★★★★★★★★★★
Lieve man gezocht die mijn tuintje wil komen doen, want ik kan er nauwelijks meer doorheen lopen vanwege het onkruid. Ik wil je graag vergoeden met seks, want ik heb geen geld meer.
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Gerjanne
★★★★★★★★★☆
Mijn bed moet een etage naar beneden en dat lukt mij nooit alleen. Als je mij helpt en het staat er, kunnen we het meteen testen, bij wijze van beloning voor je hulp..
Verplaatsen meubel (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates