Gratis Aanmelden

Sex met lieve dame

Lifdesanna (44)

Onderdanig, dominant en gelijkwaardig. Een domiante man die ook onderdanig kan zijn. Zelf vind ik het een genot wanneer jij mij zegt wat te doen en hoe, maar kan er ook enorm van genieten om jou opdrachten te geven. En af en toe als gelijkwaardigen seks te hebben is ook wel heel fijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lifdesanna
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Winschoten
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Sex met lieve dame Lifdesanna van 44 uit Winschoten, Groningen
Inezhotste (30)
★★★★★
levensgenieter jonge vrouw in de fleur van haar leven die nog heel veel zou willen doen in het leven. ben jij een levensgenieter en geniet jij ook van avontuurtjes dan zou ik zeggen write me :D
Afspraakje met lekkere dame
Ali256 (31)
★★★★☆
Een man die me wil ontmoeten. Je bent een vriendelijke man, je hebt veel humor en je houdt van praten. Je bent knap en je zou graag een vrouw willen ontmoeten die geen rare ideeën heeft over het hele datingsysteem. Als het niet lukt, is dat prima, maar het is misschien beter als dat zou, ja?
Naaien met lekkere dame
HardCoregirl (38)
★★★★☆
Thuiswerkend Als de baas van huis is dans ik op tafel. Dan speel ik eventjes lekker met mijzelf, verwen me zo graag.. dan ben ik bloedgeil als mijn man thuiskomt. Die merkt daar weinig van helaas... Dus ik ga hier op zoek naar een lekkere pik die me overdag wil verwennen. Paar keer per week wel als het kan?
Vrijen met lieve dame
Andrrrea (30)
★★★★★
Heeft een goede instelling en weet hoe hij me moet complimen Ik zou moeten krijgen wat ik wil of verdient, ik zal het hierin plaatsen. Gewoon informele vrienden die een paar drankjes drinken. We weten niet wat er zal gebeuren en je accepteert dat we een geliefde kunnen zijn.
Daten met lekkere dame
Fanni (34)
★★★★★
Laat jij mijn kutje spuitend klaar komen? Vrolijk en altijd in voor een lolletje, dat ben ik. Wat ik ook ben is geil en ik hou van het avontuur. Het hete en opwindende avontuur ben ik naar op zoek. Ik wil mijn kutje eindelijk weer spuitend laten klaar komen. Dat is niet moeilijk want als ik bloedgeil ben kom ik altijd spuitend klaar.
Sex met eenzame dame
GSarah12 (38)
★★★★☆
Een man die op zoek is naar zijn juiste meisje. Een onafhankelijke man die op zoek is naar zijn toekomstige partner. Een verantwoordelijke man die er klaar voor is om een gezin te stichten of klaar om een serieuze relatie met mij aan te hebben. Je weet hoe je me moet behandelen. Wie kan mij het geluk weer laten voelen wat ik nu zoek?
Daten met rijpe dame
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Hendrina
★★★★★★★★★☆
Kan iemand mij komen helpen met een computer probleem waar ik niet uit kom? Te arm voor het huren van een technicus, maar k vergoed de schade dan maar in natura.
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates