Gratis Aanmelden

Naaien met lekkere gilf

Jeemmah (47)

Leuke sportieve gescheiden vrouw op zoek naar een alleenstaa Ik ben heel gehecht aan mijn afhankelijkheid en dat is de reden waarom ik niet met een man samen wil leven. Ik wil niet meer trouwen en dat is wat een man ook behoort te weten. Ik heb geen kinderen, maar een man met kinderen is welkom!

Maak contact met haar
  1. Naam: Jeemmah
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Noordhorn
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Naaien met lekkere gilf Jeemmah van 47 uit Noordhorn, Groningen
Mimosa284 (35)
★★★★☆
Ben jij die geilerd die ik al zo lang zoek? Jij die mij lekker wilt verwennen. Ik zoek geen relatie geen moeilijk gedoe, alleen pure seks. En ik hoop dat ik hier die man ga vinden om voor een langere tijd een spannend avontuur mee kan aangaan. Motto: Niks moet alles mag ; )
Daten met eenzame dame
lanies (38)
★★★★☆
Word jij mijn slaaf? Zou jij naar mij luisteren als ik je wat op leg? Misschien wordt ik dan wel jou meesteres? Zie je daar wat in?
Dating met geile dame
Dylaila (39)
★★★★☆
Kom jij me lekker diep en hard neuken? Ik vind het heerlijk als ik met me speeltjes speel, en jij die lekker naar me kijkt en er ontiegelijk geil van word, zodat jij me daarna lekker onder handen kan nemen, en me diep en hard kan neuken. Vind het ook heerlijk om lang gelikt te worden, dus dat is ets wat je zeker moet kunnen :p
Vrijen met mooie dame
Lovecocktail (37)
★★★★☆
Ik zoek een man om lekker mee te gaan genieten! Ik hoop dat ik hier een man tegenkom die mij heerlijk wil komen verwennen. Ik kan er namelijk ook wel wat van en kan er lekker van genieten als ik je zie klaarkomen. Met naakte mannen heb ik geen moeite, ik ben zelf ook graag naakt.
Neuken met hete dame
uitgeskozen (33)
★★★★☆
Sex Lekker ervaren met verschillende standjes
Daten met geile dame
Ellaknapste (34)
★★★★★
Gaan wij neuken in een privé sauna? Een sauna kom ik vaak en ik word daar graag bekeken. Leuk en spannend maar ik wil het nog geiler maken. Ik wil neuken in een sauna. Niet in de algemene sauna, maar in een privé sauna. Heb jij zin om mee te gaan en om het met mij daar goed spannend te maken?
Dating met lieve dame
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Foske
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid mijn lichaam te geven aan de man die mijn badkamer wil stuccen en schuren. Bij interesse graag een privé berichtje sturen. Tot snel..?
Stuccen (Klus van 3 uur)
Annebel
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een tegellegger voor mijn badkamer, maar ik kan helaas alleen maar vergoeden met mijn lichaam. De tegels zijn al aanwezig. De badkamer is niet zo groot.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates