Gratis Aanmelden

Neuken met lieve dame

Lijzebeth (44)

Hou je van grote borsten? Dag mannen, willen jullie niet spelen met mijn borsten? Ze vragen om jou aandacht! Likken en zuigen alles mag je er mee doen, ik vind het allemaal lekker.

Maak contact met haar
  1. Naam: Lijzebeth
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Luttelgeest
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Neuken met lieve dame Lijzebeth van 44 uit Luttelgeest, Flevoland
FullLight (31)
★★★★★
Hebben wij iets gemeenschappelijk? Twee weten er meer dan een zeggen ze wel eens. Herken jij dat ook dat je het gevoel hebt een beetje vast te lopen? Het zou leuk zijn om hier een leuke man tegen te konen waarmee je gezamenlijke interesse kunt delen, hebben wij iets gemeen?
Daten met hete dame
PffEllen (36)
★★★★★
Een beetje fantaseren en een beetje improviseren Jij weet vast wel heel erge geile dingen die je met mij zou willen doen toch? Ik laat me graag verrassen op die manier, dus een beetje fantasie en improvisatietalent moet je wel bezitten. Jij bespeelt mij ook graag met mijn grote assortiment aan speeltjes, mijn kutje is dan helemaal de jouwe! Uiterlijk en leeftijd? Daar let ik niet op. Ik heb maar 1 eis: Als ik de eerste keer ben klaargekomen wil ik wel dat je mijn kutje helemaal schoon en uitlikt! Dus. Ben je niet geschrokken van mijn eis? Dan wil ik snel een bericht van jou ontvangen!
Afspreken met sexy dame
GeorgetteB (33)
★★★★★
Ik hou het bij sex! Hij moest er weer vandoor met mijn vriendin. :( Echt geluk in de liefde is niet aan mij besteed. Ik hou het dan ook maar bij een sexueele relatie. Dus graag een gezellige relatie zonder vastigheid!
Naaien met lekkere dame
zigzaggen (39)
★★★★★
Wil jij mij beter leren kennen? Ik jou wel. Jij bent net als mij een sociaal persoon en staat ook open voor nieuwe contacten. Je hebt een flinke dosis humor en weet me aan het lachen te maken. Verder eis ik niet zoveel. Ja, 1 ding, je bent jezelf.
Naaien met mooie dame
Honingbeert1984 (33)
★★★★★
Ben je opzoek naar spanning? Ben je ook en man die spanning zoekt, en in is voor een gezellige dag of nacht met mij. Dan hoop ik dat wij een klik samen hebben.
Neuken met wulpse dame
Latenwehetdoen (39)
★★★★★
Een geile slet waar mee ik me fantasieën en wensen kan gaan Jij bent een onderdanige vieze vent die eens lekker zilt gedomineerd worden. Op zijn tijd kan en wil jij ook wel dominant zijn. Je houdt in ieder geval van het spel en soft sm en het hoeft van jou nooit saaie seks te zijn. Zelf ben je ook fantasie rijk en probeer je iets eerst voordat je oordeelt.
Vrijen met lieve dame
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Lea
★★★★★★★★★☆
Mijn dak lekt... wie komt mij gratis helpen? Nou ja, gratis... misschien dat mijn foto je een klein idee geeft wat betreft de vergoeding die ik petto heb?
Lek repareren (Klus van 4 uur)
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates