Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Feli (28)

Ben jij een echte durfal en durf jij het met mij aan? Ik bel Jij bent vanuit jezelf een man die van opwinding houd een ontembare honger heeft. Een man die discreet is is mijn man een man die durft en onderneemt is een sexy man dus waar wachten wij samen nog op?

Maak contact met haar
  1. Naam: Feli
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Dokkum
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met lieve dame Feli van 28 uit Dokkum, Friesland
cejoy (30)
★★★★★
Te lang droog is niet best hoor, daar doe jij wat aan? Eindelijk ga ik voor de man die weet wat een vrouw te gek vind in bed. Ik heb echt een man nodig die houd van aanpakken want die tijd die ik droog sta wil ik echt met je in gaan halen. Ik wil dat de vlammen er vanaf spatten. Denk jij nu wat ik denk?
Afspreken met rijpe dame
Vlooitje (31)
★★★★☆
Hallo daar! Ik heb niet echt een bepaalde type voor ogen, of eisen over welke karakteristieken iemand zou moeten bezitten. Blijf gewoon lekker jezelf en wie weet klikt het dan wel tussen ons.
Dating met eenzame dame
Arisha (36)
★★★★☆
Welke lieve en leuke man wil de nacht met mij doorbrengen? Jou zou ik graag eens een keer willen verwennen, zoals ik het zie gaan wij eerst een afspraak maken en dan na die tijd samen onder de lakens? Mijn voorkeur heeft dat jij eventueel wel de nacht met mij door kan of wilt brengen? Zo hebben wij de mogelijkheid om zo lang mogelijk van elkaar te genieten?
Neuken met wulpse dame
HanaD (35)
★★★★☆
Alleen jij en ik en wat liefde? Ben je ook op zoek naar liefde en zullen we er samen voor gaan? Ik denk dat het zo goed zal worden voor ons als we bij elkaar passen. Ik wil gewoon gelukkig zijn en genieten van een man aan mijn zijde.
Afspraakje met wulpse dame
Mindy8 (36)
★★★★☆
Gescheiden vrouw zoekt man voor sex. Vind je een vrouw met fel blauwe ogen en blond haar, lekkere tieten, en nu al een nat kutje erg opgewonden, en zie je het wel zitten om mij alle hoeken van je slaapkamer te laten zien! Ben je gebonden of ben je single, dat maakt voor mij niets uit. Het gaat toch alleen maar om geile sex. Kom, en stuur me een berichtje!
Naaien met lekkere dame
Alyssalee (35)
★★★★☆
Veel vrouwelijk vlees aangeboden, hoogste bieder wint! Jij houdt er van om jouw.... tussen mijn... te steken. Jij wilt mij jou laten verwennen en mijn hele lichaam lekker over jouw lichaam voelen. Ik heb veel in de aanbieding, wat heb jij in de aanbieding?
Sex met eenzame dame
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Pietronella
★★★★★★★★★★
Ik zoek iemand die mijn oven kan schoonmaken. Ik heb er iets in laten exploderen, maar het lukt me niet om alles weg te krijgen. Mijn borsten zijn jouw beloning..
Oven schoonmaken (Klus van half uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates