Gratis Aanmelden

Dating met lieve dame

Lloretta (41)

Ik moet getemd worden! Nou ik kan hier best een heel verhaal gaan ophangen maar dat zal toch het allemaal niet sneller maken.. Ik ben een beest in bed die getemd en gevoed moet worden.. Welke dompteur kan deze tijger aan?

Maak contact met haar
  1. Naam: Lloretta
  2. Leeftijd: 41 Jaar
  3. Woonplaats: Hoogvliet Rotterdam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met lieve dame Lloretta van 41 uit Hoogvliet Rotterdam, Zuid-Holland
Marinel (34)
★★★★☆
Leer jij ook nog elke dag? Ik ben in voor allerlei nieuwe dingen als is het buiten of het is SM alles is nieuw en leuk de laatste tijd. Ben jij hier ook om te leren en ontdekken? Misschien kunnen we samen wat doen!
Afspreken met hete dame
Sproetekoppie (34)
★★★★☆
Ik houd van vele dingen, jij nog een idee?? Lik je graag aan borsten? Houd je van een stevige bil partij om eens goed in te knijpen? Heb je nog eigen inbreng om meer geile dingen met me te doen? Wees vooral niet schuchter en kom ze eens bespreken..
Vrijen met rijpe dame
MooieHelga (39)
★★★★☆
Wil jij mijn knuffelbeer worden Ben jij net als mij die geile vrijgezel! Ik zelf ben een vrijgezel die graag geniet van lekkere seks. De koude maanden komen er aan en ik zoek toch wel een knuffelbeer. Ik moet normaal de hand of vibrator aan mezelf slaan en maar masturberen. Dat is lang zo leuk en lekker niet als in de armen van een sterke beer kruipen om daar al vrijend de koude maanden mee door te brengen. En al schijnt ook de zon, mijn verlangen naar de warmte en het voelen van een warme pik sla ik niet over. Ken jij je vinden in mij, dan grom even!
Naaien met wulpse dame
Feestbeestjes (31)
★★★★☆
Een man voor mij... kan je dan aan iemand die je niet kent al eisen stellen? Ik zou het leuk vinden als je donker haar zou hebben..
Dating met mooie dame
Marijke-zoekt (35)
★★★★★
Zou jij yoga doen? Weet je hoe moeilijk het is om een man te vinden die samen met een vrouw yoga wil gaan doen? Ik heb gelezen dat je yoga op hele leuke manieren kan doen en dat dat mensen erg dicht bij elkaar kan brengen dus bij deze daag ik je uit.
Neuken met geile dame
SaskiaVaak (32)
★★★★☆
Ik wil altijd neuken Nou ik ben dus sinds kort weer single en ik ga nu echt niet weer op zoek naar een relatie. Bah wat een tijdverspilling is dat geweest. Voortaan wil ik gewoon kunnen neuken met wie ik wil wanneer ik wil. Zonder enige gezeur
Afspraakje met lieve dame
Caitlynn
★★★★★★★★★★
Ik ga bij mijn vriendin intrekken en ik zoek een sterke man die me kan helpen met de verhuizing. We zijn beiden bi-seksueel, misschien vinden we een leuke beloning?
Verhuizing (Klus van 4 uur)
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates