Gratis Aanmelden

Vrijen met hete gilf

MijnWenzen (46)

Wie mag ik als een koning verwennen? Koningsdag is voor mij de perfecte dag om een vent aan de haak te slaan voor een heerlijke hete afsluitende nacht. Normaal pik ik ze van straat maar dat viel de laatste keer tegen. Dus deze keer doe ik het op deze manier.

Maak contact met haar
  1. Naam: MijnWenzen
  2. Leeftijd: 46 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Fiets
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Vrijen met hete gilf MijnWenzen van 46 uit Amsterdam, Noord-Holland
Geensorres (31)
★★★★★
goed uit ziende gozer.. je bent een beetje gek ziet er goed uit. Dat moet ook wel een beetje inde kringen waarin ik dan vertoef..je kan je zelf vermaken, en je weet hoe je je charme in de strijd kan gooien..
Naaien met lekkere dame
Zoekeenventnu (39)
★★★★★
Sexgodin wil gebeft worden Sexgodin verlangt naar een man voor wie beffen zijn grootste hobby is. Ik vind het heerlijk om lekker te liggen en een warme tong tegen mijn clitje te voelen, dat is voor mij het ultieme genotsmoment. Uiteraard krijg jij er ook veel voor terug ;)
Afspraakje met single dame
AngelinaAngel (35)
★★★★☆
Mijn eerste date met jou Oke mijn perfecte eerste date met jou: je haalt me op, ik ben mooi aangekleed voor je, jij voor mij, we gaan naar een fijne plek waar we wat kunnen eten en drinken, lekker toetje na. We praten, lachen en voelen de klik. Daarna breng je me naar huis, naar mijn deur toe, ik speel een beetje met mijn sleutels, je pakt me stevig vast, kust me en daarna beleven we een heerlijke nacht!
Naaien met sexy dame
Hotteninaa (34)
★★★★★
Alleen voor het neuken. Ach iedereen heeft toch wel eens een beetje aandacht nodig? Bij mij is dat in ieder geval wel zo en ik hoop dat er mannen zijn die mij dit willen geven. Dit is dan wel eerst alleen voor het neuken, aangezien het singlebestaan me prima bevalt.
Naaien met eenzame dame
Lovekayleigh (39)
★★★★☆
Neuk jij al mijn gaatjes?! Mijn dildo mag de kast in. Waarom mijzelf met een plastic staaf verwennen als er zoveel piemels rond lopen? Ik wil dus een piemel. Hard, lang werkend, liefst kaal, mooi formaat en hij moet zowel kutjes als kontjes neuken. Natuurlijk mag hij ook mijn mondje in.
Vrijen met lieve dame
meeltje01 (37)
★★★★☆
een man die wel raad weet! Ik ben op zoek naar iemand die wel raad weet met mijn kleine tietjes en strakke kutje! ik lijk breekbaar maar ik kan veel hebben héél veel! dus ik wacht op je berichtje!
Neuken met wulpse dame
Mirre
★★★★★★★★★☆
Is hier iemand aanwezig die een serie laurieren wil komen snoeien bij mij thuis? En daarna een beloning in ontvangst wil nemen in natura? Het gaat om 11 meter aan laurieren.
Struiken snoeien (Klus van 1 uur)
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates