Gratis Aanmelden

Dating met wulpse dame

Filietta (33)

Samenwonende geile dame op zoek naar een man die me kan opvu Als je alleen bent thuis en je vent is altijd weg, je bent geil, heet tja.. dan wil je wat toch? Ik zoek iemand die ik dan geil mag bellen, beetje phoneseks en dat je dan mij komt verblijden met een heerlijke dikke pik die mijn verlangende gaatjes kan opvullen in het echte leven. Ons geheimpje toch?

Maak contact met haar
  1. Naam: Filietta
  2. Leeftijd: 33 Jaar
  3. Woonplaats: Antwerpen
  4. Provincie: Antwerpen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met wulpse dame Filietta van 33 uit Antwerpen, Antwerpen
Rinske79 (38)
★★★★☆
Vuistneuken lijkt me zo geil! Klein maar fijn, dat ben ik zeker weten maar ben ook een meid met pit en weet wat ik wil in bed. Ik wil keiharde seks en vuistneuken daar ben ik wel erg nieuwsgierig naar. Durf jij de uitdaging ook met me aan te gaan?
Naaien met geile dame
GekkieBeks (30)
★★★★★
Geen vaste relatie maar wel een losse, geile flirt. Je zoekt geen vaste relatie maar wel een losse en geile flirt. Je bent flexibel qua tijden om af te spreken. Ik hou niet van seks waar pijn bij komt kijken maar al de rest is bespreekbaar.
Dating met lieve dame
JillMistSex (35)
★★★★★
Getrouwde vrouw wil heerlijke spannende seks in alle gaatjes Nu weet ik wat mensen bedoelen als je huwelijk in een sleur raakt. Weinig seks en als het zo ver is is het erg saai en voorspelbaar. Ik wil actie, hele geile actie. Je mag mij gerust in meerdere gaatjes tegelijk verwennen als je durft.
Sex met eenzame dame
jennymenny (38)
★★★★☆
Een man die mijn energie aankan Een frisse wind, die zoek ik. Een man die mijn leven weer wat meer kleur geeft, een man die ik kan vertrouwen, die niet weg loopt als het even moeilijk word. In goede en slechte tijden toch? Ik hou van seks, maar wel met de juiste partner.
Dating met lieve dame
Jensnif (35)
★★★★★
Ik zoek een leuke en sportieve man die met mij mee gaat op o Ik zoek een spontane man die houdt van wandelen, reizen en die zichzelf durft te zijn. Een man die zijn zaakjes in orde heeft en geniet van het leven maar dit ook graag met een vrouw wilt delen. Ben jij die man, reageer dan snel!
Neuken met sexy dame
SexieChrista (38)
★★★★★
Iemand om kamasutra mee te oefenen. Ik wil gewoon eens lekker genomen worden en ondertussen nieuwe dingen uit het kamasutra boek leren. Daarom zoek ik een lieve man die me van alles wil leren uit het kamasutra boek. En misschien nog wel wat geile standjes die je zelf hebt bedacht.
Afspraakje met eenzame dame
Christina
★★★★★★★★★★
Ik ben twee weken geleden geopereerd en ik kan de tuin niet doen. Mijn buren beginnen te klagen, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen in ruil voor een potje vrijen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
Karlien
★★★★★★★★★☆
Heren, ik zit met een rammelende vaatwasser die zijn werk niet meer correct doet. De monteur vraagt er 80 euro voor... Die heb ik niet, dus ik vergoed je graag op een andere manier.
Vaatwasser repareren (Klus van 2 uur)
Alexandra
★★★★★★★★★☆
Ik heb absoluut geen verstand van computers, maar ik heb een zip programma nodig, volgens mijn baas. Wie kan dat voor me doen, in ruil voor even spelen met mijn borsten?
Computer probleem oplossen (Klus van half uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates