Gratis Aanmelden

Vrijen met lekkere oma

Hobbiiste (51)

Gaan wij samen bouwen aan een toekomst samen? Ik ben er weer Betrouwbare liefde volle man. Iemand met een warm en sociaal karakter en die ook wel van dieren houd. Ik heb namelijk een hond keffer een bruine labrador. Jij moet zelfstandig zijn, levenservaring hebben en vooral tijd hebben om met een vrouw iets nieuw op te bouwen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Hobbiiste
  2. Leeftijd: 51 Jaar
  3. Woonplaats: Dwingeloo
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met lekkere oma Hobbiiste van 51 uit Dwingeloo, Drenthe
MariExe (31)
★★★★★
Graag zou ik wat moois op willen bouwen met een mooie man! Ik hoop dat je single bent en samen met mij iets wil opbouwen, hoe dan ook is dat het voornaamste. Waar we ook uitkomen het moet wel op de juiste manier vind ik.
Neuken met geile dame
Lovefleurtje78 (39)
★★★★★
Dame wil alle sappen uit pik zuigen Dag schatjes. Hier een dame die heerlijk wil neuken zonder verdere intenties. Ik word heel geil als ik een warme stijve pik in mijn mond voel. Die lebber ik helemaal af en zuig alle sappen eruit als jij lekker klaarkomt. Neuken liefst doggy of woman on top.
Afspraakje met rijpe dame
Angeletta83 (34)
★★★★★
Wil jij met mij lekker samen geil zijn? Ik heb in mijn nachtkastje zo veel heerlijke speeltjes. Ook heb ik een ei, dan lukt het jou misschien om mij klaar te laten komen in het openbaar. Zou je dat mij bij willen proberen ? Lekker samen geil zijn ;)
Dating met lieve dame
GeheimeNymfo (32)
★★★★★
Geen one night stand Ik zoek geen liefde, geen one night stand maar een combinatie van een leuk en lekker met elkaar omgaan voor meerdere keren tot het ophoudt met geil zijn. Daarom: geen routine erin laten sluipen, hou het spannend, laat me tintelen van geluk dan doe ik dat ook met jou!
Vrijen met mooie dame
Privesletje (37)
★★★★☆
Puur genot gezocht Jij bent een man met een groot uithoudingsvermogen. Want eens ik op drive ben, ja dan ben ik niet meer te stoppen...
Daten met eenzame dame
HotenSpicy (30)
★★★★☆
Ik wil iets in het geheim.. Ik wil een geheime verhouding met een man die niet altijd kan en wil afspreken. Zelf heb ik ook een relatie namelijk. Voor mij mag je ook bezet zijn, dat vind ik zelfs nog spannender. Maar ben je alleenstaand vind ik het ook goed.
Vrijen met mooie dame
Martje
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm en ik zou graag mijn wasmachine in de bijkeuken willen zetten. Als je mij komt helpen zal ik je een gratis blowjob geven. Graag discreet.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Willemien
★★★★★★★★★☆
Mijn auto start niet meer en ik heb echt geen idee hoe ik hem aan de praat moet krijgen, maar ik ben bereid om er voor te betalen met mijn lichaam, op mijn bed...
Auto reparatie (Klus van 3 uur)
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates