Gratis Aanmelden

Vrijen met hete dame

Appleglaze (39)

Ik zoek een sterke man die mij wil vernederen. Waar zijn de echt mannen gebleven die met een blik duidelijk kunnen maken dat zij de baas zijn en dat zij jou gaan vertellen wat je moet doen. Ik ben wel een sterke vrouw maar ik hou ervan om een beetje vernederd te worden. Een beloning is lekker maar volgens mij is de straf beter

Maak contact met haar
  1. Naam: Appleglaze
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Venlo
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Vrijen met hete dame Appleglaze van 39 uit Venlo, Limburg
msx2 (37)
★★★★★
Samen een spelletje spelen? Ik ben dol op kaart spelletjes. En daarom lijkt het mij leuk om jou beter te leren kennen onder het genot van een drankje, hapje en een vragenvuur tijdens het klaverjassen.. Kan dus druk zijn, maar ook mijn rust moment pakken. Wordt jij mijn man? Ben je lief, eerlijk, open, en betrouwbaar? Dan hoop ik een lief berichtje te krijgen, en kunnen we een leuke date plannen? Of een spelletjes spelen ;)
Naaien met eenzame dame
T11na17 (38)
★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die ik kan vertrouwen en waarop i Wat ik van je wil, is dat je helemaal jezelf bent, niet anders doet alsof je werkelijk bent en open voor mij en eerlijk bent. Ik moet je kunnen vertrouwen en op je rekenen als het nodig is.
Neuken met hete dame
cl86 (31)
★★★★★
It's party time dus laat je maar helemaal gaan! Voor een feestje ben ik altijd wel te porren, al helemaal als er seks, alcohol en af en toe een blowtje bij komt kijken. Zonder is seks gewoon een lul in een kut maar met... tja, dat moet je zelf dan maar komen ervaren, dan zul je me gelijk geven! Dus zoek een (goede) vriend die met je mee wilt komen en voor al de rest zorg ik. It's party-time!
Neuken met hete dame
HotenSpicy (30)
★★★★★
Ik wil iets in het geheim.. Ik wil een geheime verhouding met een man die niet altijd kan en wil afspreken. Zelf heb ik ook een relatie namelijk. Voor mij mag je ook bezet zijn, dat vind ik zelfs nog spannender. Maar ben je alleenstaand vind ik het ook goed.
Vrijen met mooie dame
MonicaBlanka (39)
★★★★☆
Lik me, neuk me, doe wat ik vraag! Jij houdt ervan als ik je zeg wat je bij me moet doen. Als ik zeg lik, dan steek je je tong uit, als ik zeg neuk me, dan vraag je in welk gaatje ik het wil!
Dating met lekkere dame
ChannieSs (36)
★★★★☆
Een fijne man die ook toe is aan een gezellige LAT relatie. Je wil graag een leuke LAT relatie opbouwen met een vrouw die onafhankelijk en zelfverzekerd is, maar wel behoefte heeft aan een fijne gezellige vriend. Gelijkwaardig en betrokken bij elkaar, dat zijn mijn steekwoorden, wat zijn de jouwe?
Vrijen met rijpe dame
Roos
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar een man die mijn tuin eens onder handen wil nemen en de wildernis weg kan halen. Geld heb ik niet voldoende, maar een wel een sexy lichaam en ook zin..
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Minou
★★★★★★★★★☆
Kan iemand me een handje helpen met de droger naar de zolder te dragen? Het zal niet lang duren, maar als je me helpt, mag je daarna lekker met mijn grote borsten spelen.
Meubel dragen (Klus van half uur)
Diewertje
★★★★★★★★★☆
Ik kan vanwege mijn rugproblemen mijn ramen niet wassen. Ik heb geen geld voor een professionele glazenwasser, dus ik zoek iemand die ik in natura kan betalen.
Ramen zemen (Klus van 2 uur)
Arike
★★★★★★★★★★
Ik zit met een verstopte afvoer en ik krijg die op geen manier schoon. Ik heb er dan ook geen gereedschap voor. Kan iemand mij helpen? Als het opegelost is zal ik je pijpen.
Verstopte afvoer (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates