Gratis Aanmelden

Naaien met mooie dame

francesca78 (40)

Stuur mij maar snel iets Ik vind het niet nodig om op voorhand al veel over mijzelf te vertellen. Wanneer je geïnteresseerd bent vertel ik je privé zeker meer!!!

Maak contact met haar
  1. Naam: francesca78
  2. Leeftijd: 40 Jaar
  3. Woonplaats: Soest
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met mooie dame francesca78 van 40 uit Soest, Utrecht
zigzaggen (39)
★★★★★
Wil jij mij beter leren kennen? Ik jou wel. Jij bent net als mij een sociaal persoon en staat ook open voor nieuwe contacten. Je hebt een flinke dosis humor en weet me aan het lachen te maken. Verder eis ik niet zoveel. Ja, 1 ding, je bent jezelf.
Naaien met mooie dame
ValerieWild (30)
★★★★☆
Neuken op een feestje? Houd je van feestjes? En durf je je dan ook te laten gaan op seksueel gebied. Dan wil ik jou meenemen naar het eerst volgende feestje. Gaan we achteraf ergens lekker met elkaar zoenen en neuken.
Naaien met mooie dame
Solenne2018 (36)
★★★★☆
Een man of vrouw ongeveer mijn leeftijd Je hebt een baan waar je het naar je zin hebt of tevreden mee bent, praat graag over leuke dingen en beseft dat je met klagen niet ver komt. Je hebt een ruime fantasie en je mag zeker een beetje stoer zijn.
Sex met sexy dame
Knappemaxime (35)
★★★★☆
Nog even flink genieten voordat ik m'n klitpiercing laat zet Heb verschillende piercings en ik zit er over na te denken om mijn tepels en klitje ook te laten piercen. Maar nu heb ik gehoord dat het dan een hele tijd gevoelig zal zijn. Misschien eerst dan maar nog flink genieten van wat stomende sekspartijtjes voordat ik dat ga doen want ik weet niet of ik zo lang de seks kan missen!!
Sex met lieve dame
Vlooitje (31)
★★★★☆
Hallo daar! Ik heb niet echt een bepaalde type voor ogen, of eisen over welke karakteristieken iemand zou moeten bezitten. Blijf gewoon lekker jezelf en wie weet klikt het dan wel tussen ons.
Dating met eenzame dame
charrcharr (37)
★★★★☆
Een fijne man leren kennen een geweldige tijd er aan over ho Deze leuke meid is toe aan een fijne man die er zin in heeft om op avontuur te gaan. Bouwen aan een fijne vriendschap en doen wat we maar willen dat is gewoon te heerlijk voor woorden. Ik wil dat we er serieus mee om gaan en jij?
Dating met mooie dame
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Tes
★★★★★★★★★★
Ik heb een hoop stenen en beton in mijn tuin liggen en ik kan de auto daar niet meer parkeren. Als je het voor me weghaalt kun je een keertje met me neuken..
Grof vuil wegbrengen (Klus van 1 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Marrigje
★★★★★★★★★☆
Wie heeft er zin om een peertje te vervangen bij mij ;-) De belonging is een heerlijke vrijpartij. P.s. mijn peertje is niet echt kapot, maar ik ben wel heel geil
Peertje vervangen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates