Gratis Aanmelden

Naaien met single oma

Mamia (54)

Wordt jij mijn slaafje Hallo slaafjes, Ik een amateur meesteres. Ik heb niet veel ervaring, maar wel een beetje. Heb nog niet veel speeltjes, maar wel veel lingerie. ;) En nog veel meer fantasie!

Maak contact met haar
  1. Naam: Mamia
  2. Leeftijd: 54 Jaar
  3. Woonplaats: Moerkapelle
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met single oma Mamia van 54 uit Moerkapelle, Zuid-Holland
Gwentje1981 (37)
★★★★★
Moet ik je pijpen? Zijn er nog mannen die graag verwent willen worden met mijn mond? Ik ben gek op pijpen en je mag ook in mijn mondje spuiten. Als je mij heel lief aan kijk zal ik ook nog eens alles doorslikken.;)
Afspreken met single dame
beekse (39)
★★★★☆
Ik zie het al, jij bent wel in voor een geil rollenspel! Vind het heel spannend mezelf te verkleden, bijvoorbeeld als cheerleader of verpleegkundige en dan een rollenspel te spelen. Dan ben jij de patiënt en geef ik je privé-verzorging aan huis met wat extra voordelen :). Je mag me roepen voor alles: een wasbeurt, een pijpbeurt, een neukbeurt. Zeg maar wat je nodig hebt!
Neuken met eenzame dame
PffEllen (36)
★★★★★
Een beetje fantaseren en een beetje improviseren Jij weet vast wel heel erge geile dingen die je met mij zou willen doen toch? Ik laat me graag verrassen op die manier, dus een beetje fantasie en improvisatietalent moet je wel bezitten. Jij bespeelt mij ook graag met mijn grote assortiment aan speeltjes, mijn kutje is dan helemaal de jouwe! Uiterlijk en leeftijd? Daar let ik niet op. Ik heb maar 1 eis: Als ik de eerste keer ben klaargekomen wil ik wel dat je mijn kutje helemaal schoon en uitlikt! Dus. Ben je niet geschrokken van mijn eis? Dan wil ik snel een bericht van jou ontvangen!
Afspreken met sexy dame
smartivy80 (37)
★★★★★
Ik mis een man in mijn leven! Jij bent een leuke fijne vent die ook wat mist en daar werk van wil maken. Als we beide dat doel voor ogen hebben dan kan het niet anders dat het voor ons op een fijne manier gaat uit pakken.
Dating met lekkere dame
MylaLova (38)
★★★★★
Lieve vriend gezocht Ik ben opzoek naar een nette fatsoenlijke man. Iemand die niet alleen voor een ding bij een vrouw is, maar er echt voor elkaar wilt zijn. Lief en leed delen, leuke en de minder leuke dingen delen.
Neuken met rijpe dame
PrimeDay (38)
★★★★☆
Ben jij degene die eraan gaat sabbelen? Ik kan nu al niet meer wachten totdat je aan mijn lippen gaat sabbelen en me van top tot teen heerlijk gaat verwennen. Ben je er al klaar voor?
Afspraakje met hete dame
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
Beertje
★★★★★★★★★☆
Ik bentotaal niet thuis op het gebied van computers en ik heb toch echt hulp nodig van een knappe man. Bij gebrek aan geld betaal ik graag in natura, als je dat wilt.
Windows installatie (Klus van 2 uur)
Karlijn
★★★★★★★★★★
Het plafond van mijn badkamer zit vol bruine vlekken. Kun jij dat voor me overschilderen in wit? Dan wacht ik op jou in de badkuip... Gaan we samen lekker genieten van elkaar.
Plafond schilderen (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates