Gratis Aanmelden

Sex met lieve gilf

tante-annemiek (47)

Geen verplichtingen, wel sex! Ik zoek een leuke man voor een af en toe een afspraakje. Geen verplichtingen maar wel seks.. dat lijkt mij heerlijk!

Maak contact met haar
  1. Naam: tante-annemiek
  2. Leeftijd: 47 Jaar
  3. Woonplaats: Aalst
  4. Provincie: Limburg-be
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Sex met lieve gilf tante-annemiek van 47 uit Aalst, Limburg-be
Himandy (38)
★★★★☆
Lekker voorspel? Een lekkere vent is wat ik zoek, met een hoog libido. Een man die weet van aanpakken en houd van een goed voorspel. Lekker is en geil, en zeker vrijgezel!
Afspraakje met eenzame dame
Kleinverzoekje (35)
★★★★☆
Ik wil een man die het genot van een vrouw voorop zet. Ik heb een vent en die denkt alleen maar met neuken aan zichzelf. Als hij klaar gekomen is draait die zich om en vergeet mij. Ik lig dan nog te shaken van geilheid en ik ben totaal niet aan mijn trekken gekomen. Dit moet anders kunnen. Hij wilt er niet aan en daarom wil ik een one night stand met een geile man die eerst aan de vrouw denkt en dan aan zichzelf.
Naaien met sexy dame
Alexis_s (33)
★★★★☆
Ik ben graag bij een man die bereid is alles te riskeren om ik ben op zoek naar een man die volwassen genoeg is om de relatie aan te gaan, een echte. en ook de problemen ervan onder ogen te zien. Ik bedoel de problemen van relatie.
Afspraakje met single dame
AnneFleur78 (39)
★★★★★
Wild van nature en wacht op jou. Ben buiten in mijn element en als jij dat ook bent stuur mij een bericht! Groetjes!
Sex met hete dame
Samsamsam- (37)
★★★★☆
Zin in een kleuterjuf? Een verzorgde man die net als mij niet op zoek is naar een relatie. Samen oud worden zal er dus niet in zitten! We kunnen wel eens samen wat gaan eten of drinken zodat we elkaar wat beter leren kennen, maar die keuze laat ik volledig aan jou over.
Neuken met lieve dame
ZoetMeisje (31)
★★★★☆
Het beest in mij los maken en daarna temmen. Door mijn vriendje zegt vaak tegen mij dat ik onveradigdbaar ben, dat klopt ook best wel een heel klein beetje veel. Na de eerste keer klaar komen, dan kom ik pas los. Jij bent die no nonsens man die dat aan kan en het beest in mij eerst los maakt en daarna gaat temmen.
Sex met rijpe dame
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
Marijke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een muur die geschilderd moet worden en ik heb daar gewoon geen zin in. En ook geen geld voor een echte schilder. Wil iemand het voor me doen in ruil voor een blowjob?
Muur schilderen (Klus van 1 uur)
Irene
★★★★★★★★★☆
Ik ben niet de jongste meer en ik heb een aantal zware objecten in mijn garage die echt naar de milieustraat moeten. Ik bied je een uur seks aan in ruil voor deze klus..
Objecten transporteren (Klus van 2 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates