Gratis Aanmelden

Neuken met wulpse dame

meeltje01 (37)

een man die wel raad weet! Ik ben op zoek naar iemand die wel raad weet met mijn kleine tietjes en strakke kutje! ik lijk breekbaar maar ik kan veel hebben héél veel! dus ik wacht op je berichtje!

Maak contact met haar
  1. Naam: meeltje01
  2. Leeftijd: 37 Jaar
  3. Woonplaats: Gieterveen
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Neuken met wulpse dame meeltje01 van 37 uit Gieterveen, Drenthe
Ptraatje (34)
★★★★★
Kijk maar naar mijn lijstje! mijn trefwoordjes: lachen leuke, sexy dingen doen schoon en verzorgd geen bankhanger/bankhangster aan mij denken hoor;-) leeftijd/huidskleur ben ik achter: niet belangrijk ehhmmm wat nog meer.... oh jaaaa: heel enthousiast en vol met passie en verlangen moet je zitten;-) later!!
Neuken met geile dame
diannne (33)
★★★★☆
Een nieuw hoofdstuk Net als ik ben jij ook toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven. Het leven gaat door en jij bent iemand die zich niet in een hoekje laat drukken. Ik val niet op bepaalde type mannen. Ben niet zo na wat ik heb meegemaakt op uiterlijk. Er is meer dan uiterlijk en de schoonheid van iemand zit van binnen.
Dating met lekkere dame
April23th (39)
★★★★☆
een mooie man die lekker zichzelf is Ik ben gek op sporten, op auto's en het rijden daarin en ik ben gek op mannen!! ik merk dat de mannen steeds met afgezaagde openingszinnen komen! :P ik wil je gewoon graag leren kennen op hoe je bent en niet op hoe je jezelf voordoet!! je bent van jezelf al leuk genoeg !!
Afspreken met geile dame
Marian246 (35)
★★★★★
Ik wil snel verliefd worden. wil een man serieus en echt is !! als je serieus bent stuur me dan een berichtje !!! .. Ik wil snel gelukkig zijn. Ik wordt snel verliefd op iemand met een grote glimlach heeft.
Sex met eenzame dame
Jolandya (39)
★★★★★
Geef me je zaad. heb je goed naar die foto gekeken? Dat vocht is allemaal zaad van mannen die zich boven me hebben afgetrokken. Als ik iets geil vind, dan is dat het wel. Ik ben pas tevreden als mijn gezicht en tieten druipen van het sperma. Heb je zin om met mij te geilen en om me onder te spuiten? Laat dan snel wat van je horen. Deze spermaslet ligt dan voor je klaar.
Afspraakje met hete dame
Liefstemina (39)
★★★★★
Mijn lichaam behoort jou toe, doe er mee wat je wilt. Het liefste en meest gehoorzame slavinnetje, dat wil ik zijn. Eentje die jouw wensen en verlangens laat uit komen. Eentje op wie jij je geile lusten mag botvieren en die je dan niet hoort klagen, ook al zijn ze pijnlijk en/of pervers. Mijn lichaam is niet van mij, dat behoort jou toe en jij doet er mee zoals jij wilt en zolang je wilt, waar je wilt en wanneer je wilt.
Daten met sexy dame
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
Dinte
★★★★★★★★★☆
Goedendag, ik heb een klein timmerklusje voor een handige man en qua beloning had in gedachten iets met mijn handen... Misschien kun je je er al iets bij voorstellen?
Timmerklus (Klus van half uur)
Eefke
★★★★★★★★★☆
Ik heb nu al sinds 2 maanden een lek in mijn dak en alle offertes zijn onbetaalbaar. Ik wil het nu op deze manier proberen... met een betaling die 100% in natura is.
Lek repareren (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates