Gratis Aanmelden

Afspreken met lekkere gilf

EllenC (50)

En ben ik jouw eerste neukertje met piercings in haar beide Graag zou ik jouw eerste willen zijn. Jij zult wel denken de eerste met wat? Nou dat zal ik jou dan maar eens vertellen ... Mijn beide tepels heb ik laten piercen en ben ik jouw eerste met dit?

Maak contact met haar
  1. Naam: EllenC
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Nieuwebrug
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspreken met lekkere gilf EllenC van 50 uit Nieuwebrug, Friesland
NeedLuve (37)
★★★★★
Toch een lekker idee dat mijn kutje al nat aan het worden is Mijn kutje is al heel erg nat geworden door aan jou te denken, samen geweldige nachten beleven zouden mij heel erg leuk lijken. Zo leren wij elkaar in elk geval van binnen en buiten kennen.
Neuken met wulpse dame
Donderstraaltje (30)
★★★★★
Leren we nog van elkaar in bed? Kan ik jou nog wat bijleren of ken je alles al? Ik wil zeker nog wat bijleren en sta daar ook open voor. Hoe dan ook gaat het heerlijk worden, ik naakt en jij naakt en samen gaan we een perfecte tijd hebben...
Dating met mooie dame
Manonballon (36)
★★★★☆
Zin om gezellig met mij een filmpje te kijken op de bank? Jij bent een man die ook graag voor anderen zorgt, er redelijk goed uit ziet. In ieder geval verzorgd. Eerlijk, betrouwbaar en lekker spontaan.
Dating met eenzame dame
MadebyLove (32)
★★★★★
Ik ben op zoek naar liefde De man die ik zoek is niet meer, noch minder dan ik. Het moet geen prototype zijn alleen zichzelf zijn, een mens die voelt en laat zien dat ik aan mijn zijde kan voelen, dus onderweg zal iets vormen, misschien liefde
Afspreken met mooie dame
Knapcharlotte (37)
★★★★★
Een geile man die mijn natte kutje komt verwennen. Ik wordt al helemaal opgewonden van het idee dat jij je harde pik tussen mijn schaamlippen duwt en mij diep gaat neuken. Wordt jij ook al opgewonden van dat idee, en wil je mijn strakke poesje eens goed verwennen.
Afspreken met rijpe dame
Astrid78 (39)
★★★★☆
Komen jullie me zoeken? Wat doe je als je vent net een paar weken het huis uit is vroeg k aan mijn vriendin, hier komen kijken was haar antwoord. Hier heb je van alles wat en vooral heel veel keuze, dus bij deze ik ben aangekomen, u bent gewaarschuwd lol Ik zoek geen venten om mee te gaan eten of om mee te gaan dansen, maar om hete stomende seks te hebben!!
Neuken met sexy dame
Martje
★★★★★★★★★★
Ik heb pijn in mijn arm en ik zou graag mijn wasmachine in de bijkeuken willen zetten. Als je mij komt helpen zal ik je een gratis blowjob geven. Graag discreet.
Objecten transporteren (Klus van half uur)
Dione
★★★★★★★★★★
Volgens mij is er een waterbuis die lek is, want het druppelen houdt maar niet op onder de wasbak in de keuken. Ik zoek dus een klusjesman die een vergoeding in natua accepteert..
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Davina
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een handige Harry die mijn beschadigde muur kan herstellen. Ik kan echter niet met geld betalen, maar wel met mijn lichaam, als je dat okay vindt..
Beschadigde muur herstellen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates