Gratis Aanmelden

Dating met eenzame dame

Elientje1988 (30)

Man die aanwijzingen tijdens de seks wil geven gezocht! Ik ben een dame die als ik afspreek en ik seks heb met een man mij niet weet op te stellen zeg maar. Ben niet nog maagd of iets in die richting maar ik merk dat ik naar sturing zoek. Ik zoek hier een man die mij de richting wil wijzen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Elientje1988
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Jannum
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Ja
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met eenzame dame Elientje1988 van 30 uit Jannum, Friesland
ladyJuliana (31)
★★★★☆
Iemand om iets waardevols mee op te bouwen. Jij bent ook op zoek naar een serieuze relatie met die welbekende klik. Jij neemt er graag de tijd voor om mij beter te leren kennen en je wilt geen misbruik van mij maken. Eerlijkheid is erg belangrijk voor mij.
Vrijen met hete dame
XleonoraAAaX (33)
★★★★☆
Ik zoek een man die mij in mijn kontgaatje wil neuken. Saai ben ik niet en met neuken al helemaal niet. Voor bijna alles sta ik open en hoe geiler hoe beter voor mij. Mijn grootste wens is helaas nog geen werkelijkheid geworden en dat is dat ik in mijn kontgaatje genomen word. Daarom ben ik hier om een man te zoeken die mij in mijn kontgaatje wil neuken.
Naaien met lieve dame
Dany1980 (37)
★★★★★
Niets is wat het lijkt! Mijn uiterlijk mag misschien vrij tam zijn maar dat zegt natuurlijk niks. In bed leef ik mij uit op jou. Geef je wat je wil en krijgt waar je om vraagt. zo simpel kan het zijn. Als je nu nieuwsgierig bent geworden raad ik je aan om gewoon even een bericht achter te laten. doei doei!
Naaien met single dame
Madpaty5 (37)
★★★★☆
Ik hou van stress verlichtend Ik ben hier omdat ik van seks hou. Ik denk dat iedereen op deze pagina graag iemand zal neuken. De vraag is, zijn we compatibel? Hebben we dezelfde gelijkenis als het gaat om neuken? Voor ons om dat uit te vinden, zou je me een schreeuw moeten geven!
Neuken met rijpe dame
Cherraline (38)
★★★★☆
Niet te lang! Eerlijk gezegd heb ik geen zin om hier dikke verhalen aan te kondigen over mijzelf, dat hoop ik later wel te doen bij een lieve man die ik hier ga ontmoeten.
Dating met lekkere dame
PffEllen (36)
★★★★★
Een beetje fantaseren en een beetje improviseren Jij weet vast wel heel erge geile dingen die je met mij zou willen doen toch? Ik laat me graag verrassen op die manier, dus een beetje fantasie en improvisatietalent moet je wel bezitten. Jij bespeelt mij ook graag met mijn grote assortiment aan speeltjes, mijn kutje is dan helemaal de jouwe! Uiterlijk en leeftijd? Daar let ik niet op. Ik heb maar 1 eis: Als ik de eerste keer ben klaargekomen wil ik wel dat je mijn kutje helemaal schoon en uitlikt! Dus. Ben je niet geschrokken van mijn eis? Dan wil ik snel een bericht van jou ontvangen!
Afspreken met sexy dame
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Kaatje
★★★★★★★★★☆
Heey, ik zoek iemand die de pomp van mijn vaatwasser kan repareren! Ik kan je met geld betalen, maar ik wil je ook wel een keer lekker afrukken bij wijze van vergoeding ;)
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
Wouke
★★★★★★★★★☆
Ik heb een hernia gehad en ik kan een grote kast niet verplaatsen, dus ik zoek een of twee sterke mannen die hem naar een andere kamer willen dragen. Ik vergoed in natura.
Objecten transporteren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates