Gratis Aanmelden

Afspraakje met geile dame

DesiDesire (31)

Wil jij dit weekend neuken? Aankomend weekend ben ik alleen als het goed is dus wil graag een date geregeld hebben. Ik kan ontvangen!

Maak contact met haar
  1. Naam: DesiDesire
  2. Leeftijd: 31 Jaar
  3. Woonplaats: Stadskanaal
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspraakje met geile dame DesiDesire van 31 uit Stadskanaal, Groningen
Lieve-Sandra (32)
★★★★☆
Iets lekker zoetigs... Houdt jij een beetje van zoetigheid, en lekkers? Want ik heb genoeg voor je, alles is nat en super lekker! Het kan niet lang meer wachten, voor het bedorven raakt. Dus kom je gauw...of zeg me waar ik moet zijn, om je te vinden!!
Dating met mooie dame
Trandoll (36)
★★★★★
Kom mij lekker aftrekken dan! Ik ben Kasima en wil graag met een man een lekkere sex date hebben. Helaas gaat reizen een beetje een probleem worden dus kom je nar mij toe? Heb al best wat ervaring dus onervaren mannen vind ik wel spannend. Wel graag netjes en schoon zijn! Pak jij mij stevig??
Afspraakje met sexy dame
DearMe (38)
★★★★☆
Welke geile man wil mijn date naar een exclusieve seksclub z Ik heb een fantasie die ik wil gaan laten uitkomen. Het heeft te maken met een club waar allemaal mannen en vrouwen met veel geld verkleed heen gaan en je dus seks hebt met bijvoorbeeld een geile vent met een masker op. Je weet niet wie het is en krijgt het nooit te weten. Het is een seksclub waar je alleen op uitnodiging binnen kan komen, en ik heb een uitnodiging. Maar moet een man meenemen.
Naaien met wulpse dame
Justlookin (30)
★★★★★
Wanneer mag ik mij mooi maken voor jou? Kijk als jij iets wilt moet je het ook durven te pakken maar uhm jij ziet er uit alsof jij dat wel durft! Klopt dat ook? Wat zou jij als eerste willen pakken? Lingerie en mooie kleding wind jou op, rode lipstick en hoge hakken en nog meer.
Neuken met sexy dame
openarmen (30)
★★★★☆
Mag ik jou met open armen ontvangen voor een geil avontuurtj Denk jij mij een super geile verwenbeurt te geven, dan ontvang ik jou met open armen en dan zul je merken dat je een super geile verwenbeurt van mij terug zal krijgen. Je moet alleen niet preuts zijn!
Dating met eenzame dame
Eva_L (36)
★★★★☆
Een man die begrip toont en geduldig is in wat ik graag doe. Als je je niet verveelt met de verhalen van mij zoals wat er in mijn klas is gebeurd, denk ik dat we meer tijd nodig hebben om te praten.
Vrijen met mooie dame
Teunie
★★★★★★★★★☆
Mijn auto maakt een raar geluid en ik heb geen geld om naar de garage te gaan, waar ze me sowieso af zullen zetten. Ik geef liever een blowjob en laat je goed spuiten.
Auto reparatie (Klus van 1 uur)
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Carmijn
★★★★★★★★★★
Zou je het leuk vinden om met mij in bad te gaan? Dan wil ik wel dat je mijn ramen eerst wast. Ik kan het zelf tijdelijk niet doen wegens een medische ingreep..
Ramen wassen (Klus van half uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates