Gratis Aanmelden

Naaien met eenzame gilf

Cute-Nora (50)

Een man die altijd een geweldige tijd wil hebben! Een man die dol is op reizen en die ook leuke hobby's geeft zoals wat ik heb. Een man die altijd graag een geweldige tijd wil hebben en openstaat om met mijn een mooie band op te bouwen en niet houdt van claimen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Cute-Nora
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Geeuwenbrug
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met eenzame gilf Cute-Nora van 50 uit Geeuwenbrug, Drenthe
Nancke (39)
★★★★★
Gaan we elkaar die aandacht geven tijdens eenzame avonden? Een leuke man leren kennen om die eenzame avondjes weg mee te vagen. Ik ben er klaar mee. Ben jij de man die bij me komt?
Neuken met lieve dame
E-v-a05 (35)
★★★★★
sexy man om samen mee te ... Ben jij iemand die vind dat een vrouw niet bedrogen mag worden en ook iemand zoekt om samen een leuke contact mee op te bouwen dan lijkt me het gezellig om eens wat te horen van je? Wie weet klikt het wel tussen ons. Dan kunnen we daarop toasten tijdens een gezellig etentje. Wie weet zijn we elkaars toetje.
Vrijen met hete dame
Dulletjess (34)
★★★★☆
Ik denk dat wij hele geile ideeën met ons twee zullen heb Als eerste zou ik heel graag van jou willen horen wat voor geile ideeën jij hebt, en dan zal ik die van mij ernaast gaan leggen en dan kijken wij samen hoe het uit zal pakken.
Naaien met eenzame dame
Mirelove (38)
★★★★☆
Wil jij weten hoe stout ik kan zijn? Heb jij trek in een lekkere kut, ik zou het lekker vinden als jij mijn kut eens flink komt verwennen. Ik vind het heerlijk als een man de tijd neemt om mij een lange likbeurt te geven, daar word ik wild van en daar ga ik hele stoute dingen van doen. Wil jij weten wat?
Daten met geile dame
Slimmerik2018 (37)
★★★★★
Genieten van de rust en de haast van het leven? Waar wacht j Ja ik heb het al zo een beetje omschreven, belangrijk is voor mij dat je echt bent. Niet iemand die zich probeert voor te doen als een ander want uiteindelijk heb je ook alleen maar jezelf toch? Ik zou zeggen laat wat van je horen als mijn profiel je wel aanspreekt. Ik wacht rustig af.
Naaien met rijpe dame
FetishLove (38)
★★★★★
Cant get enough! Ik ben een echte slet. Ik laat mij op elke gewenste plek neuken en wil al mijn gaatjes hebben volgespoten met zaad, heel veel geil zaad.
Afspraakje met eenzame dame
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
Josine
★★★★★★★★★☆
Ik ben een alleenstaande vrouw en ik wil graag een mooi parket in mijn woonkamer leggen. Is er iemand die mij daarbij kan helpen, in ruil voor een fijne vrijpartij met mij?
Parket leggen (Klus van 3 uur)
Lieselot
★★★★★★★★★★
Het water in mijn vaatwasser wordt niet meer warm.. Is hier iemand die daar eens naar zou willen kijken? Als beloning zal ik je ter plaatse aftrekken...
Vaatwasser repareren (Klus van half uur)
Tiemetje
★★★★★★★★★☆
Ik heb angst voor electriteit, maar toch wil ik graag een extra stopcontact in mijn kamer. Wil jij dat voor me doen? En zo ja, kan ik je dan betalen met mijn lichaam? (Na afloop)
Elektra aanleggen (Klus van 2 uur)
© 2024 Mature Sexdates