Gratis Aanmelden

Afspreken met lieve dame

Vrouwke (38)

Kom jij mij neuken? Ik ben al jaren getrouwd, maar we delen het bed al zo lang niet meer. Ik wil geneukt worden, en vies hard ook. Misschien nog een andere leuk vrouwtje er bij? En wat vind jij?

Maak contact met haar
  1. Naam: Vrouwke
  2. Leeftijd: 38 Jaar
  3. Woonplaats: Amsterdam
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspreken met lieve dame Vrouwke van 38 uit Amsterdam, Noord-Holland
jasmijnzktjou (35)
★★★★☆
Kom jij mij lekker nemen en mijn speeltje vervangen? Deze ondeugende chick zoekt geile sex! Ik kan er maar niet genoeg van krijgen en heb het gehad om de speeltjes altijd boven te halen!! Nu wil ik wel weer eens een echte harde pik in mijn kut voelen!
Dating met lieve dame
florine12 (35)
★★★★☆
Wil je eens een keer van mijn kontje genieten? Zou jij me een keer goed hard in mijn kont willen neuken? Als eerste zorg ik er natuurlijk voor om jou eerst goed hard te krijgen en dan floept hij er zo in? Ik heb er een klein beetje ervaring mee en hoop dat je een lekkere grote pik hebt, zo voel ik tenminste ook wat er tussen mijn billen gedrukt word?
Afspraakje met single dame
Love2Play (31)
★★★★★
Help jij mij genieten? Ik hoop dat je net als ik gek bent op seks? Ondanks mijn verlegen karakter in het begin ben ik zo geil als wat haha. Dus hoop ik iemand te vinden die dat ook is.
Afspreken met wulpse dame
alex2811 (39)
★★★★★
muziek is de sleutel tot de ziel Hou jij ook zo van muziek en weet een goede tekst of melodie bij jou ook de juiste snaar te raken, hou jij van festivals en concerten?
Naaien met eenzame dame
Indy777 (33)
★★★★★
Met spoed wil ik neuken omdat ik een weddenschap wil winnen Hoi ik ben hier om een man te scoren voor een weddenschap. Ik heb een weddenschap met mijn vriendin wie het eerst een date scoort. Een geile date en wie die wint krijgt een etentje. Wie wil met spoed mij neuken en als ik win mag je mee met mij uit eten.
Afspreken met lieve dame
EvyDee (36)
★★★★☆
Welke man wil met mij naar een parenclub. Ik ben altijd al veel met seks bezig geweest ook in mijn jonge jaren, ik heb best al veel dingen gedaan die een ander nooit zou doen. Nu wil ik dus graag een keer een parenclub gaan bezoeken, dat lijkt me zo geil om anderen te zien neuken, en daar heb ik dus iemand voor nodig die mij daarbij wil vergezellen.
Dating met hete dame
Fleurtje
★★★★★★★★★★
Ik heb het in de rug gekregen, maar mijn struiken moeten toch echt gesnoeid worden. Degene die dat voor me doet, mag alles met me doen. Ben ik zo duidelijk genoeg?
Struiken snoeien (Klus van 2 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Romee
★★★★★★★★★★
Er zit iets vast in mijn wasmachine waardoor die niet meer op wil starten. Ik snap er niets van. Iemand die dat dan fixen in ruil voor een kwartiertje met mijn blote borsten?
Wasmachine repareren (Klus van half uur)
Loutje
★★★★★★★★★☆
De WC waar ik hier op zit is verstopt en dat moet opgelost worden. Wie kan mij helpen en wie accepteert daar een vergoeding voor die ik je in natura dmv seks aanbied?
WC ontstoppen (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates