Gratis Aanmelden

Dating met lieve bejaarde

Kristl59 (58)

Een man die zo nu en dan van me houdt om me te zoenen. Iemand die zou willen zwemmen in de zee van gekte. En ik zou graag het leven willen leiden met de man die ik verdien. Iemand die een fijn metgezel kan zijn.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kristl59
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Woonplaats: Pijnacker
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Dating met lieve bejaarde Kristl59 van 58 uit Pijnacker, Zuid-Holland
Geensorres (31)
★★★★★
goed uit ziende gozer.. je bent een beetje gek ziet er goed uit. Dat moet ook wel een beetje inde kringen waarin ik dan vertoef..je kan je zelf vermaken, en je weet hoe je je charme in de strijd kan gooien..
Naaien met lekkere dame
Karintje1982 (36)
★★★★☆
Geef me de tijd van mijn leven, dat is geil! Heet, zin en heel erg veel zin om jou een geweldige tijd te bezorgen. Ik kan je garanderen dat we er echt voor gaan en dat we ook doen wat we maar willen samen. Als dat kan dan weet ik wel wat echt lekker is. Mijn kut is nat, mijn dildo doe ik de deur uit en jij verwend me met je hete pik?
Daten met geile dame
BabyGirl1983 (34)
★★★★☆
wil een volwassen man die al wat levenservaring heeft Ik wil een volwassen man die bij een aantal vrouwen is geweest en iets heeft geleerd, als je begrijpt wat ik bedoel. Als je reageert met een foto, zijn je kansen groter. Ik zal wachten op de juiste om mee te gaan.
Naaien met lieve dame
Vlinderloos (32)
★★★★★
Hé geile tijger, zin om te neuken? Mijn naam zou niet Vlinderloos moeten zijn maar seksloos, mennn, ik heb al een hele tijd geen harde pik meer in mijn natte doos gehad. Ik word er lichtelijk chagrijnig van en ben bijna op het punt gekomen dat ik mijn deur open doe en de eerste de beste mee naar binnen sleur en hem bespring of hij dat nou wilt of niet. Maar laat ik het maar wat beschaafder aanpakken ;) Hé, geile tijger, wil jij met me neuken?
Neuken met single dame
elleswil (38)
★★★★☆
Eens een ander kleurtje proberen? Ik vlieg de hele wereld over, en zie dan mooie mannen in alle vormen en kleuren. Maar dat is niet mijn stijl, ik hou werk en prive graag gescheiden. Maar bij elke man komt de lust bij mij omhoog, en die wil ik ook wel eens kwijt. Jij ziet een Aziatische vrouw wel zitten denk ik zo, mag ik je eens uitnodigen?
Afspraakje met wulpse dame
Duifje1979 (38)
★★★★★
Een lieve man die ook graag buiten is. Nu ik een tijdje single ben bekruipt mij steeds vaker het gevoel dat ik iets mis in mijn leven, ik hou er niet van om alleen te zijn en zou een fijne relatie met een lieve man wel zien zitten. Als ik vrij ben vind ik het heerlijk om naar buiten te gaan de natuur in lange wandelingen te maken met mijn hond. Ik zou het geweldig vinden hier een man te vinden die datzelfde graag doet of het nu goed weer is of slecht weer.
Neuken met single dame
Mieke
★★★★★★★★★★
Als er iets is wat ik niet leuk vind: de garage helemaal opruimen. En toch moet dat hoognodig gebeuren wegens plaatsgebrek. Wat ik wel leuk vind: vergoeden in natura... Hebben we een deal?
Garage opruimen (Klus van 3 uur)
Leona
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw aanrecht besteld, maar het moet op maat gezaagd worden, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen en een vergoeding in natura er voor wil ontvangen.
Zaag klus (Klus van 1 uur)
Fienke
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg het in de rug en kan het onkruid in mijn tuin niet weghelan. Dat doet gewoon te veel pijn. Ik zoek dus hulp... van een man... Die ik daarna in bed kan belonen...
Onkruid wieden (Klus van 2 uur)
Elvira
★★★★★★★★★☆
Ik heb een nieuw zwembad gekocht. Die op de foto is lek gegaan. Kan iemand me helpen om de nieuwe op te zetten? Dan mag je daarna met mij het water in!
Zwembad opzetten (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates