Gratis Aanmelden

Dating met wulpse dame

Killy (43)

een leuke lieve man/vrouw Ik ben alweer een tijdje single, en dat begint te vervelen! het zal leuk zijn om een maatje te vinden, zodat we samen op stap kunnen gaan! de wereld verkennen, elkaar verkennen;) ik ben wel gek op mijn huisdieren dus die krijg je erbij! maar ze zijn heel lief hoor!

Maak contact met haar
  1. Naam: Killy
  2. Leeftijd: 43 Jaar
  3. Woonplaats: Gees
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 180-189 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Dating met wulpse dame Killy van 43 uit Gees, Drenthe
Angelice (38)
★★★★★
Kunnen wij samen leuke dingen doen? Hier in de buurt is het saai en niet zoveel te beleven. Ben dus opzoek naar een maatje om leuke dingen mee te beleven. Geef jij wat ik mis?
Daten met sexy dame
Aura_XX (39)
★★★★★
Ik wil de juiste persoon voor me vinden Ik zou graag een kerel willen ontmoeten die vrijgevig is, lief en natuurlijk eerlijk, ik wil dat je echt bent en niet een nepperd. We moeten kunnen praten en elkaar snel ontmoeten
Neuken met hete dame
chickako (39)
★★★★★
Veras jij mij? Liggen al die kanjers nog in een winterslaap? Deze lentebloem zoekt fleurig maatje. Je hebt niveau, bent beschaafd en begrijpt als geen ander dat de eerste keer niet gelijk alle remmen losgaan. Verras me met een leuk mailtje.
Dating met wulpse dame
Lotte_Hotte (32)
★★★★☆
Ik zoek een man met een lekkere stijve lul! Hij hoeft natuur Ik heb kleine borsten dus mannen die daar van houden zijn bij mij op het juiste adres! Wel kunnen mijn tepels echt ontzettend hard worden dus zuig er maar eens aan! Heb jij dan ook iets voor mij waar ik misschien aan kan zuigen of mee kan spelen tot hij kei hard word?!
Neuken met wulpse dame
MariExe (31)
★★★★☆
Graag zou ik wat moois op willen bouwen met een mooie man! Ik hoop dat je single bent en samen met mij iets wil opbouwen, hoe dan ook is dat het voornaamste. Waar we ook uitkomen het moet wel op de juiste manier vind ik.
Neuken met geile dame
Liiianne (38)
★★★★☆
Een geile man die me lekker uit wil wonen tot me kutje er pi Ik ben altijd geil. En geen klein beetje ook. 90% van de tijd is me kutje zo nat als maar kan. Het lijkt me heerlijk om lekker genomen te worden door een man met ervaring. Ervaring is niet verijst als je geen ervaring heb kunnen we altijd nog experimenteren met van alles. Ik vind het geil om diep genomen te worden en om dat heerlijke warme zaad diep in al me gaatjes te voelen. Een geile man met of zonder ervaring die me lekker uit wil wonen me zo hard wil nemen dat ik de dag daarna nog pijn aan me kutje heb als ik er aan denk.
Afspreken met mooie dame
Janneke
★★★★★★★★★☆
Hoi ik heb een extra stopcontact nodig in mijn bureau. Kom jij dat voor mij installeren? Dan zal ik daarna als beloning heel goed voor jou zorgen... in bed...
Huisdier verzorgen (Klus van 1 uur)
Gilke
★★★★★★★★★★
Kan iemand mijn CV nalopen? Hij doet niet meer zo goed en hij maakt tikkende geluiden. ls het opgelost is mag je naar mijn slaapkamer komen en vind je me zo op bed...
Verwarmingsketel nakijken (Klus van 1 uur)
Annefloor
★★★★★★★★★★
Ik wil mijn garage een keer flink opruimen, maar er staan wat zware objecten in. Dus ik zoek een sterke kerel die een vergoeding in natura accepteert van mij persoonlijk..
Garage opruimen (Klus van half uur)
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates