Gratis Aanmelden

Afspraakje met mooie dame

gebondenvrij (44)

Ik ben getrouwd maar heb een open relatie. Ik ben een getrouwde dame. Hier moet men geen moeite mee hebben, dat heeft mijn man namelijk ook niet. Wij hebben een open relatie en gaan onze eigen weg wanneer wij dat beide willen. Ik kan 1 op 1, trio of eventueel swingen af dat gewenst wordt. Contact graag via mail.

Maak contact met haar
  1. Naam: gebondenvrij
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Steensel
  4. Provincie: Noord-Brabant
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met mooie dame gebondenvrij van 44 uit Steensel, Noord-Brabant
_Isablle_ (36)
★★★★★
Ik ben hier om iemand te vinden die bereid is om bij mij te Ik wil gewoon bij iemand zijn die alle dingen in mij kan begrijpen. Ik hoop die persoon hier te vinden. Ik ben daar heel positief over. Laten we het nu goed maken voor ons.
Afspraakje met eenzame dame
Maaik78 (39)
★★★★★
Dominante man. Man met een geile fantasie. Laat me die dan vlug weten. Ik sta voor alles open.
Daten met eenzame dame
FirstLove (33)
★★★★☆
Wat zou je doen als je me tegen kwam? Jij wordt er blij van als de dingen spontaan gaan, je houdt er van soms een risico te nemen, want alles op safe spelen is voor jou te saai. Je bent een flirter en als je iemand aantrekkelijk vind, laat je dat duidelijk merken.
Afspreken met rijpe dame
Boerinneke (31)
★★★★★
Ik zoek een borstenman die mijn heerlijke borsten komt verwe Een echte borsten man die mijn heerlijk borsten flink onder handen kan nemen, lekker aan mijn tepels sabbelen en vooral lekker ondeugend en geil er van worden zodat je mij daarna een lekkere beurt kan geven.
Vrijen met lekkere dame
KnapLichaampje (31)
★★★★★
Druk jij je eikel in mijn sterretje? Mijn mannetje is nogal afkerig van anale sex, balen, want ik vind het juist heel erg geil als een eikel tegen mijn sterretje aandrukt. Ik ga hem niet dwingen hoor, zoek ik liever iemand die er net zo veel van geniet als ik!
Neuken met wulpse dame
AgnitaHotty (37)
★★★★★
Een geile vent die me wil neuken! Heb je een hele harde pik voor me dat je gewoon lekker bij me naar binnen wilt glijden, dat is waar ik nu echt naar op zoek ben. Ik wil geneukt worden op elke manier die je kunt bedenken en laat me deel gaan uitmaken van je fantasie!
Vrijen met lieve dame
Serena
★★★★★★★★★☆
Ik heb geen geld meer voor een kamer die compleet gestuced moet worden, maar ik ben bereid om met mijn lichaam te betalen. Graag door één enkele man, niet meerdere.
Stuccen (Klus van 4 uur)
Diewertje
★★★★★★★★★★
De complete goot rondom mijn huis zit vol en moet dringend schoongemaakt worden. Maar ik dat zelf niet, want ik heb hoogtevrees. Ik heb geen vrees voor een heerlijke beloning!
Goot schoonmaken (Klus van 3 uur)
Ritaje
★★★★★★★★★☆
Wie kan mij helpen om dit jaar weer het zwembad op te zetten? Mijn ex deed dat altijd voor mij, maar ik ben nu alleen en ik snap er helemaal niets van :(
Zwembad opzetten (Klus van 2 uur)
Christina
★★★★★★★★★★
Ik ben twee weken geleden geopereerd en ik kan de tuin niet doen. Mijn buren beginnen te klagen, dus ik zoek iemand die dat voor me kan doen in ruil voor een potje vrijen.
Gras maaien (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates