Gratis Aanmelden

Afspreken met wulpse gilf

RitaX (50)

Ben jij ondeugend geweest? Ha!, jij verdient vast straf! en als je denkt dat je niks gedaan heb dan geef ik je alsnog straf! Ja ik weet wel dat je het heerlijk vind, nou maak je niet druk ik als meesteres zal je even het een en ander bijleren!

Maak contact met haar
  1. Naam: RitaX
  2. Leeftijd: 50 Jaar
  3. Woonplaats: Hooglanderveen
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Scooter
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspreken met wulpse gilf RitaX van 50 uit Hooglanderveen, Utrecht
-Fen_neh- (35)
★★★★★
Laten we goed zijn voor elkaar. Laten we deze dag binnenkort speciaal voor ons maken. Ik ben bereid alles voor mijn partner te doen. Laten we elkaar snel goed voelen. Ben je bereid me alle dingen te geven die ik wil?
Sex met hete dame
Funnygirl32 (35)
★★★★☆
Welke geile hengst zou mij kunnen berijden? Ik zoek een geile hengst die mij wilt komen berijden, mijn insteek is om een keer af te spreken en misschien zou het wel voor herhaling vatbaar kunnen zijn. ;)
Afspreken met geile dame
ersien (35)
★★★★☆
Word jij mijn eventuele vriend voor het leven? Dieren hou je van en dat ik 2 honden heb daar kan je mee leven. Ik zal jou natuurlijk boven mijn honden zetten. Je bent een vrolijke iemand die net als ik het ook graag thuis gezellig maakt. Samen kwekkelen of naar een goede film kijken hou je van.
Sex met hete dame
Dodiee83 (35)
★★★★★
Dodiee83 zoekt een trouwe en oprechte man. Ik zoek een trouwe, oprechte, zorgzame, lieve en aardige man.
Afspreken met wulpse dame
Alc82 (36)
★★★★★
Ben jij de man met wie ik lief en leed kan delen? Niet gelijk met koffers komen aanzetten, als je al zo lang vrijgezel bent als ik, dan kost het toch even wat aanpassingstijd. Ben je bereid me die te geven? Een lijstje van hoe mijn ideale man er uit zou moeten zien, heb ik niet. Respect en een positieve ingesteldheid vind ik dan wel belangrijk.
Naaien met lieve dame
Snoetsie1986 (31)
★★★★☆
Waar hou jij dan van? Als jij van lekkere grote borsten houd kan ik misschien wel wat voor je betekenen.. Ik wil wel dat er wat tegenover staat.. Maar dat vertel ik je wel prive :)
Neuken met eenzame dame
Marianne
★★★★★★★★★☆
Ik mag van de dokter niet meer tillen, maar ik moet mijn garage wat opruimen om mijn auto erin te kunnen zetten. Wie kan mij helpen? Een beloning in natura zal voor jou zijn.
Garage opruimen (Klus van 1 uur)
Mieneke
★★★★★★★★★★
Heren, ik heb een kamer die een flinke opknap beurt kan gebruiken. Ik ben daar zelf niet goed in en heb geen geld voor een pro.. Wat als jij het doet en ik betaal je in natura?
Kamer opknappen (Klus van 3 uur)
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
Jenneken
★★★★★★★★★☆
Ik ben radeloos: ik moet dringen verhuizen, maar geen middelen, geen vervoer en geen geld. Ik heb daarom besloten om te slapen met degene de mij uit de brand zou willen helpen.
Verhuizing (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates