Gratis Aanmelden

Afspreken met rijpe bejaarde

Jannetjjje (57)

Samen genieten van het leven voor ons. Ken jij het gevoel? Heb jij ook iets dergelijks meegemaakt of heb je gewoon behoefte aan leuk gezelschap om samen te genieten van het leven wat wij nog voor ons hebben? laat dan zeker een berichtje achter.

Maak contact met haar
  1. Naam: Jannetjjje
  2. Leeftijd: 57 Jaar
  3. Woonplaats: Rotterdam
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Gekleurd
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Afspreken met rijpe bejaarde Jannetjjje van 57 uit Rotterdam, Zuid-Holland
xEsmeex (37)
★★★★☆
Verwen je mij? Je bent niet iemand die alleen aan zijn eigen genot denkt. Je vind standje 69 een erg lekker begin, en bent verzorgt!
Daten met geile dame
Ritika (39)
★★★★☆
Een lieve man voor een relatie waarin we alles voor elkaar o Zoek jij een leukerd die altijd voor je klaar zal staan, je sokken zal wassen en met jou de hele wereld aankan, dan hoef jij niet verder te zoeken, want hier ben ik. Vind je me leuk, mail me dan eens, wie weet wat het kan worden.
Dating met rijpe dame
Frisna (36)
★★★★★
Mag ik jou bewijzen dat rode meiden veel geiler zijn? Vuurtorenkoppie word ik vaak genoemd door mijn rode haar en sproeten. Het hoort bij mij en ze zeggen toch dat vrouwen met rood haar veel geiler zijn? Nou ik denk dat ik kan bewijzen dat dit waar is :'-). Het vuur in mij kan enorm oplaaien als jij de juiste plekjes lik en vingert.
Neuken met lieve dame
Bigfantasy (38)
★★★★★
Dit word de tijd van jouw leven! Ik zoek iemand die mijn dildo kan vervangen! Met andere woorden, lekker geil worden van jouw spuitende pik! Laat je niet misleiden door hoe ik er uitzie want kan één garantie geven en dat is dat het de tijd van jouw leven zal gaan worden!
Vrijen met single dame
LovelyHearts (36)
★★★★☆
Wat zullen we samen doen? Gek op selfies maken maar nog leuker om er met ze 2 op te staan.. wordt jij mijn speciale maatje??
Daten met hete dame
Sexybelinda2017 (39)
★★★★☆
Welke man durft het aan met mij. Soms als ik over straat loop en ik zie een lekkere man dan wordt ik zo geil als ik ga denken hoe het zou zijn als hij mij een hoek in zou sleuren en me keihard neukt gewoon op straat. Ik wil met die gedachtes nu wel eens wat gaan doen.
Vrijen met eenzame dame
Alyssa
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar een appartment in Friesland. Maar dat is moeilijk! Want ik heb 150.000 max! Wie me helpt zal ik op deze manier vergoeden, zoals op mijn foto ;)
Woonruimte gezocht (Klus van 3 uur)
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Saar
★★★★★★★★★★
Ik ben genoodzaakt om hier een advertentie te plaatsen, want ik heb dringend een reparatie uit te laten voeren. Het is niet moeilijk voor een klusjesman, wel voor mij. In vergoed in natura
Reparatie (Klus van 1 uur)
Jobke
★★★★★★★★★☆
De storm heeft mijn schutting met de buren kapot gemaakt, dus ik zoek iemand die dat kan fixen. Met hout. Beloning ben ik... maar alleen maar als alles netjes dichtgemaakt is.
Schutting installeren (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates