Gratis Aanmelden

Vrijen met rijpe gilf

Ireen1969 (49)

Een lieve man voor een respectvolle relatie. Hallo ik ben Irene en ik ben een lerares op een basisschool, ik ben alweer een tijdje alleen en het begint toch allemaal wel weer te kriebelen. Zeker nu de donkere dagen er weer aan gaan komen is het fijn om tegen iemand aan te kruipen op de bank. Zoek je net als mij een respectvolle relatie en wil je samen oud worden dan zijn wij voor elkaar gemaakt.

Maak contact met haar
  1. Naam: Ireen1969
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Den Hoorn
  4. Provincie: Noord-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Grijs
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met rijpe gilf Ireen1969 van 49 uit Den Hoorn, Noord-Holland
KusjesRow (37)
★★★★☆
Trek in een lekkere MILF? Trek in een lekkere MILF die alleen maar jou wilt gebruiken voor seks? Zoek niet verder en laat het mij dan maar meteen weten! Er is bijna niets wat ik zou afslaan als het om echte heerlijke seks gaat! Wat heb jij mij te bieden?
Afspreken met single dame
ZomerTuttie (35)
★★★★★
Spannende plekken? Ik ben een vrouw die overdag altijd netjes en beschaafd is, maar in mijn vrije tijd hou ik van lekkere seks op spannende plekken, zoals in de natuur of in een pashokje in een drukke kleding zaak hmmm zie jij dat ook wel zitten?
Sex met lieve dame
Marnke (37)
★★★★★
Een man die vriendelijk en vrijgevig is! Iemand met de goede eigenschap om goed met anderen om te gaan. Een man die aardig en lief is.
Daten met geile dame
Innocentmeisje (39)
★★★★★
Onschuldige vrouw zoekt seks met jou! Stout met mij kunnen doen en mij super geil maken en zorgen dat het onschuldige uit mij verdwijnt zodat ik jou lekker onderhanden kan nemen en je dat nooit meer zal vergeten ;)
Afspreken met wulpse dame
Hetvrouwtje (30)
★★★★★
Ik wil wel weer eens goed geneukt worden. Ik wil weer eens lekker verwend worden, ik kan me namelijk niet meer heugen dat ik seks heb gehad met een lekkere vent. Ik zoek een man met een groot libido die mijn gladgeschoren kutje goed kan waarderen.
Naaien met single dame
diannne (33)
★★★★☆
Een nieuw hoofdstuk Net als ik ben jij ook toe aan een nieuw hoofdstuk in je leven. Het leven gaat door en jij bent iemand die zich niet in een hoekje laat drukken. Ik val niet op bepaalde type mannen. Ben niet zo na wat ik heb meegemaakt op uiterlijk. Er is meer dan uiterlijk en de schoonheid van iemand zit van binnen.
Dating met lekkere dame
Yade
★★★★★★★★★☆
Ik heb erg veel last van mijn rug en schouders. Ik zoek iemand die mij wil komen masseren. Een half uur lang ene intense massage. Ik betaal je daarna met mijn lichaam..
Massage (Klus van half uur)
Anissa
★★★★★★★★★☆
Wie komt mijn tuintje eens aanharken? Dan mag je daarna met mijn borsten spelen. LEt op: heel veel mannen willen met mijn dikke tieten spelen, maar ik sta dat zelden toe!
Tuin harken (Klus van 1 uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Sylke
★★★★★★★★★★
Ik zoek een loodgieter die in een lege WC ruimte een toilet kan installeren. Ik heb geen geld voor de werkzaamheden, maar ik heb wel een lichaam waar je je mee mag vermaken.
Toilet installeren (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates