Gratis Aanmelden

Vrijen met lekkere dame

Kusantonia (27)

Laat jij mij de wereld van lekkere seks zien? Die seksverslaafde geile man, die mij wel even alle hoeken van de kamer laat zien. Stoer, attent en ook wel lief. Die op seks gebied ervaring heeft, mij aan de hand wilt mee nemen, en mij alles wil laten zien. Ik heb geen grenzen, alleen p&p niet.

Maak contact met haar
  1. Naam: Kusantonia
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Rottum
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met lekkere dame Kusantonia van 27 uit Rottum, Groningen
ForceH (30)
★★★★☆
Rondborstige dame zoekt leuke man. Een single man, en tenminste een man die weet hoe hij een vrouw moet behandelen. Kan jij jou hier in vinden, dan ben ik opzoek naar jou?
Dating met rijpe dame
Charlottecase (32)
★★★★★
ik wil geblust worden en het liefste nog NU!! Je vind het niet erg om de tweede man te zijn? Je houd er van om een beetje op afroep in te springen..
Vrijen met wulpse dame
Mirte82Xx (35)
★★★★☆
Een leuke man voor relatie. Ik heb lang nagedacht of ik hier een profiel zou aanmaken, want het is allemaal nieuw voor mij dat hele online dating, maar het is tegenwoordig heel normaal om op deze manier iemand te zoeken. En als ik naar mijn vriendin kijk heeft zij toch een hele leuke man aan de haak geslagen, en dat wil ik ook wel.
Afspreken met sexy dame
hoerinopleiding (36)
★★★★☆
Hoertje zoekt ridder met lange lans! Mannen! Hier een zeer gewillige dame die klaarstaat om een of zelfs meerdere palen te ontvangen. Ben jij die baas die graag dit sletje helemaal uit elkaar trekt? ja? Geef haar wat ze wilt en ze zal je gegarandeerd helemaal leeg zuigen!
Afspreken met lieve dame
VulkaanEdna (39)
★★★★☆
iemand die heel spannend is en weet wat hij graag in bed wil Je bent een man die weet wat je graag wilt. Je weet wat je lekker vind en je bent niet egocentrisch in bed.
Vrijen met rijpe dame
Ellaknapste (34)
★★★★★
Gaan wij neuken in een privé sauna? Een sauna kom ik vaak en ik word daar graag bekeken. Leuk en spannend maar ik wil het nog geiler maken. Ik wil neuken in een sauna. Niet in de algemene sauna, maar in een privé sauna. Heb jij zin om mee te gaan en om het met mij daar goed spannend te maken?
Dating met lieve dame
Lijntje
★★★★★★★★★★
Mijn huisje moet volledig schoongemaak worden en ik red het niet in mijn eentje. Ik stel voor dat we het samen doen, naakt en spannende pauzes maken, in mijn bed...
Grote opruiming (Klus van 3 uur)
Celine
★★★★★★★★★★
Ik heb mijn pols gebroken en kan de ramen niet meer wassen. Wil jij dat voor me doen? In ruil voor een pijpbeurt, tot het einde? Ja, je leest het goed, ik slik alles door.
Ramen wassen (Klus van 2 uur)
Tonke
★★★★★★★★★★
Ik heb een plas water onder mijn badkuip, waar ik niet goed van word... Fix jij het ? Dan gaan we daarna samen in bad, zodat ik je terug kan betalen.
Lek repareren (Klus van 2 uur)
Lott
★★★★★★★★★★
Ik heb een tablet gekocht, maar ik snap er niets van. Kan iemand mij uitleggen hoe die werkt en wat spelletjes installeren? Ik doe mijn vergoeding in natura, want zit krap bij kas.
Tablet installeren (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates