Gratis Aanmelden

Afspreken met geile dame

wizzle1 (28)

Weet jij wel hoe je met vrouwen moet omgaan? Zin in een lekkere MAN!!!! Die weet hoe hij mij moet behandelen.. met respect offcourse!!

Maak contact met haar
  1. Naam: wizzle1
  2. Leeftijd: 28 Jaar
  3. Woonplaats: Rocherath
  4. Provincie: Luik
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspreken met geile dame wizzle1 van 28 uit Rocherath, Luik
Marlenthe (36)
★★★★☆
Stoute mannen krijgen straf! Pas jij nou maar op anders neem ik je even mee naar mijn bureau voor een stevige pijp sessie. Boeven zoals jij moet ik er maar eens flink van langs gaan geven!
Vrijen met lieve dame
Shaniqua79 (39)
★★★★☆
Voorspel is heel belangrijk! Lekker lang van elkaar genieten met een voorspel van misschien wel een uur? Kan je dat? Want de mannen die je voor gingen waar heel snel klaar en hadden er helemaal geen zin in.. Ik wil een geduldige man die daar de tijd voor kan nemen.
Daten met lekkere dame
Manontje82 (36)
★★★★☆
Hebben we een deal? Zijn er mannen die wel van likken houden en die mij eens klaar willen likken?. In ruil daarvoor zorg ik ook dat jij lekker klaarkomt. Voor wat hoort wat toch? ;) Ik zoek een knappe maar verdomde geile man!
Sex met mooie dame
Sylviane (34)
★★★★☆
Hou je van volle vrouwen? Lekkere geile hengst pomp je mij vol met je zaad? Mijn lekkere volle lichaam vraagt er om. Ik krijg je met mijn dikke borsten zo in de zevende hemel!
Daten met lekkere dame
Solange (32)
★★★★★
Wanneer kan je?! Beter doe je niet lang want een dame laten wachten is niet netjes! Reageer als toe bent aan some real brow sugar hahaha gewoon opzoek naar een leuke man hoor! liever nu dan later!
Naaien met eenzame dame
RuilStel (34)
★★★★★
Swingen en ruilen, dat is ons motto! Dag luitjes, ben jij opzoek naar een ervaren stel die thuis is in de partnerruil? Zoek ons dan zeker op! Ervaring of niet, we maken er altijd een leuk feestje van. Drankje erbij of misschien wat anders ;) Kom snel in contact!
Afspraakje met lieve dame
Bowien
★★★★★★★★★☆
Ik ben op zoek naar iemand die mijn BBQ wil schoonmaken. In ruil daarvoor wil ik je graag een blowjob geven. Laat mijn BBQ glimmen en ik laat jouw geslachtsdeel glimmen...
BBQ Schoonmaken (Klus van half uur)
Minou
★★★★★★★★★★
Is er iemand die Windows 11 op mijn computer kan komen zetten? Ik snap er echt helemaal niets van. Is het ook OK als ik je werk vergoed in natura? Zodra alles werkt..
Windows installatie (Klus van 3 uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Olcay
★★★★★★★★★☆
Ik zoeken man voor vertalen tekst. Is belangrijk. Turks - Vlaams. Geen geld voor betalen. Met mond en handen jou betalen. Ik woon Oostende. Help snel.
Vertaling (Klus van half uur)
© 2024 Mature Sexdates