Gratis Aanmelden

Afspraakje met lieve dame

MoniKaatje (30)

Als je van een verrassing houdt, wacht niet te lang. Jij bent een leuke en spontane man die houdt van lekkere geile afspraakjes. Je moet ook wel een beetje van verrassingen houden want dat is mijn specialiteit, hihi. Hoor ik je snel?

Maak contact met haar
  1. Naam: MoniKaatje
  2. Leeftijd: 30 Jaar
  3. Woonplaats: Leeuwarden
  4. Provincie: Friesland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: DonkerBlond
  11. Vervoer: Openbaar Vervoer
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Afspraakje met lieve dame MoniKaatje van 30 uit Leeuwarden, Friesland
SoofHottie (36)
★★★★☆
Mijn kutje verwennen Ik ben Sofia en ik heb mij hier aangemeld omdat ik gewoon ontzettend graag sex heb! Ik hou van mooie lingerie en ik maak me graag mooi voor een man... als ik weet dat jij daarna mijn lekkere sappige kutje goed zult verwennen.
Sex met wulpse dame
nakediris (38)
★★★★★
Neuk jij me graag anaal? Te lekker is het om elkaar alles te geven wat we maar willen. En echt puur van die seks te genieten die we maar lekker vinden. Ik ben dol op anaal en wil dat ook echt niet missen. Het gevoel van een pik in mijn kont is gewoon te lekker voor woorden...
Sex met mooie dame
cl86 (31)
★★★★☆
It's party time dus laat je maar helemaal gaan! Voor een feestje ben ik altijd wel te porren, al helemaal als er seks, alcohol en af en toe een blowtje bij komt kijken. Zonder is seks gewoon een lul in een kut maar met... tja, dat moet je zelf dan maar komen ervaren, dan zul je me gelijk geven! Dus zoek een (goede) vriend die met je mee wilt komen en voor al de rest zorg ik. It's party-time!
Neuken met hete dame
Xienelly (32)
★★★★★
Mooie half Portugese dame. Dag heren, zo te zien ben je bij mij beland als je dit leest hihi :) Ik ben half Portugees en heb wel het volle temperament volgens vele. Mij borstjes zijn naturel hoor.. dat word ook vaak gevraagd aan mij. Dat vind ik niet erg het is een soort compliment toch? Ben jij een echte verwenner? Dan laat ik me graag verassen door je kunsten!
Afspreken met mooie dame
hottieshana (35)
★★★★★
Geile brunette zoekt vuur, passie en pure genot in een man Wat ik in een man zoek is echte vuur, passie en pure genot. Je moet een goede uithoudingsvermogen hebben en zorgen dat je mij op allerlei manieren kan verwennen en doen klaarkomen. Ik word graag gelikt dus daar moet je ook van houden. Ben jij die spannende, geile en vooral avontuurlijke man op seks gebied, laat dan snel een geil bericht voor mij achter.
Afspreken met mooie dame
IsraHOTx (38)
★★★★★
Ronde borsten zoeken verwenning Geef het maar toe, jij keek als eerste naar mijn borsten. Wat zou jij hier graag mee willen doen? Een man die op grote borsten valt ben ik natuurlijk naar opzoek. Mijn tepels zijn erg gevoelig, hoe zou jij deze nog gevoeliger maken?
Daten met lieve dame
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Meis
★★★★★★★★★☆
Ik zoek een geile en handige Harry die mijn houtwerk buiten eens een schilderbeurt wil komen geven en als alles mooi glimt kun je mij een flinke beurt geven...
Schilderklus (Klus van 3 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates