Gratis Aanmelden

Vrijen met geile gilf

Hozeee (49)

Een man die 100% voor me wil gaan. Een spontane lieve man die me van mijn verdriet af wil helpen door gezellig met mij een drankje te doen of eens naar de film wil gaan. Iemand die een leuke vriendschap wil opbouwen en niet alles overhaast wil doen en daarna wel samen met mij ziet of we samen een leuk en spannend leven kunnen opbouwen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Hozeee
  2. Leeftijd: 49 Jaar
  3. Woonplaats: Banholt
  4. Provincie: Limburg
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Zwart
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Vrijen met geile gilf Hozeee van 49 uit Banholt, Limburg
xantiera (33)
★★★★☆
Ik wil niet meer alleen liggen! Ik mis de leuke, spannende en wilde nachten nu dat ik van mijn vriendje af ben. Wie bezorgt mij weer plezier? Ik wacht met smart op je berichtje!
Naaien met geile dame
CopyCat (36)
★★★★☆
Wat mijn buurvrouw kan, kan ik beter. Mijn buurvrouw liep laatst op te scheppen dat ze via een seksdating site een geweldige date had gehad, dat ze het hele weekend niet uit haar appartement was geweest en dat ze wel 20 orgasmes had gehad. Dat zou best kunnen, ga ik zeker niet ontkennen maar krijg er de kriebels van dat ze er zo mee loopt op te scheppen. En daarom wil ik haar overtreffen. Wat zij kan, kan ik nog veel beter, ik kan me toch niet laten kennen? Dus ik doe gewoon "open-huis". Wie wilt komen, mag en breng in ieder geval genoeg condooms mee. Voor eten en drinken zal ik wel zorgen, jij moet alleen zorgen dat je botergeil bent en je ballen op knappen staan van het zaad.
Vrijen met mooie dame
Wendelien01 (33)
★★★★☆
Vlaamse dame is op zoek naar een gezellig maatje Ik ben op zoek naar een niet alledaagse man. wel iemand om gezellig mee te gaan stappen, uit eten, gezellig een avondje samen, maar je moet wel een mysterieus en speciaal aspect hebben. Iets wat mij onverwachts doet verbazen wat voor een veelzijdige type jij bent.
Afspraakje met lekkere dame
R0nniESexxy (38)
★★★★☆
Hou je van masseren? Wat ik Zoek: jij j bent gek op reizen, sportief, ziet er goed uit en hebt humor..
Afspraakje met wulpse dame
bzoveel (33)
★★★★★
Trek in een likje over je eikel? Ik heb heel wat dingen in huis die ik graag met jou zou willen uitvoeren. Daarbij moet je wel een beetje kinky en extreem willen genieten, durf je dat? Ik zal beginnen met je zachtjes te verwennen, lekkere likjes over je eikel te geven en heerlijk aan je ballen te zuigen. De rest komt later! ;)
Vrijen met hete dame
Zo-Super-Fem (31)
★★★★☆
Hete vrouw zoekt spannende man Hou van lekker plagen, elkaar teasen en daarna als we elkaar helemaal gek hebben gemaakt afspreken en het samen doen? Ben je net als ik dan heb je de goeie gevonden.
Sex met lekkere dame
Saske
★★★★★★★★★★
Ik heb last van mijn rug en mijn tuin moet echt gedaan worden. Is er iemand die mij kan helpen met maaien en snoeien? De beloning.... ben ik... voor een uur lang..
Tuin Doen (Klus van 3 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
Karolien
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die drie weken op mijn poes kan passen. Ik heb geen geld voor een vergoeding, maar het leek me leuk om je dan in natura te belonen :) Wat vind jij daarvan?
Huisdier verzorgen (Klus van 4 uur)
Sophieke
★★★★★★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die mijn dochter (14) kan helpen op regelmatige basis met haar huiswerk. Ik kan me geen vergoeding in euros veroorloven, maar wel in natura, als dat OK is voor jou.
Huiswerk begeleiding (Klus van 4 uur)
© 2024 Mature Sexdates