Gratis Aanmelden

Dating met single dame

Vicena (27)

Neem jij mij overal? Ik wil een man die mij helemaal kapot neukt. Altijd geil is, en mij alle hoeken van de kamer en de tuin laat zien. Een leuke man, lief en vriendelijk maar ook spannend en lekker

Maak contact met haar
  1. Naam: Vicena
  2. Leeftijd: 27 Jaar
  3. Woonplaats: Linde
  4. Provincie: Drenthe
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Ja
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Ja
Dating met single dame Vicena van 27 uit Linde, Drenthe
VitamineS (30)
★★★★★
Ik ben wel toe aan die shots!! Wie helpt mij aan mijn dagelijkse vitamine shot??? Zit ff zonder (lang verhaal, boring) dus asap please !!!
Vrijen met sexy dame
GeheimeNymfo (32)
★★★★★
Geen one night stand Ik zoek geen liefde, geen one night stand maar een combinatie van een leuk en lekker met elkaar omgaan voor meerdere keren tot het ophoudt met geil zijn. Daarom: geen routine erin laten sluipen, hou het spannend, laat me tintelen van geluk dan doe ik dat ook met jou!
Vrijen met mooie dame
Milougirl (35)
★★★★★
Ik kom al klaar bij die gedachten! Ik ben een mooi brunette en kan elke man krijgen. Ik wil alleen maar een geile kerel die mij regelmatig lekker neukt in al mijn gaatjes.Mijn man houd niet van anaal. Ik kom al klaar bij die gedachten. Ik verlang hier zo naar een vast seksmaatje. Ik wil absolut geen huisje-boompje-beestje relatie. Het is voor mij puur om de seks te doen.
Afspraakje met sexy dame
xEsmeex1981 (36)
★★★★☆
Ik wil graag een discreet seksmaatje! Met net een nieuwe baan moet ik uitkijken wat ik neer zet maar ik ben op zoek naar een lekker seksmaatje die net als ik verlangt naar goede seks. Dan vullen we elkaar aan en doen we ook wat we maar lekker vinden. Ben jij het maatje waar ik naar zoek?
Vrijen met single dame
cisla (31)
★★★★☆
Geil en nog eens geil. Jij toch ook wel? Je moet geil zijn, er goed uit zien, jezelf goed verzorgen en precies weten hoe jij mij een flinke beurt kan geven zodat ik lekker vaak klaar kan komen en in de zevende hemel beland. Laat je snel weten hoe jij mij zou doen verwennen? Ik kan niet wachten!
Daten met hete dame
Reflextraan (37)
★★★★★
Ik zoek hier een leuke contactpersoon. Ik heb geen bepaalde type waar ik van zou smelten haha. Ik vind het belangrijk dat er een klik tussen ons is en wie weet hebben wij dan wel een match.
Neuken met sexy dame
Amaia
★★★★★★★★★★
Het leek me leuk om het eens op deze manier te doen: jij polijst al mijn parket en ik wacht op je in bed voor je beloning. Zo lang als je wilt, maar pas als alles klaar is..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
Pleuni
★★★★★★★★★★
Ik heb een behoorlijke behangklus, waar voor ik geen geld heb, maar ik ben wel bereid om in natura te betalen voor het gedane werk. Alleen zodra alles klaar is.
Behang plakken (Klus van 4 uur)
Rosan
★★★★★★★★★★
Gescheiden, baan kwijt en hersteld van een ziekte. Geen geld voor klusjesman voor enkele reparaties in huis. Dan maar op deze manier... Graag een respectvolle man.
Reparatie (Klus van 4 uur)
Betsie
★★★★★★★★★★
Beetje raar verzoek, maar allé: ik krijg mijn badkamer niet schoon door te veel kalk. Een leke man die mij daar bij kan helpen en als beloning dan met mij een hete douche wil nemen?
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates