Gratis Aanmelden

Afspreken met hete bejaarde

Gijsje1959 (58)

Dame zoekt sexrelatie Een ondeugende man die graag geniet van sex en eventueel een sexrelatie wenst uit te bouwen.

Maak contact met haar
  1. Naam: Gijsje1959
  2. Leeftijd: 58 Jaar
  3. Woonplaats: Soest
  4. Provincie: Utrecht
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Groen
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Geen
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Nee
Afspreken met hete bejaarde Gijsje1959 van 58 uit Soest, Utrecht
Mirjam-de-H (34)
★★★★☆
Een fijne man met veel respect! Een vrouw hoeft van jou niet echt op te vallen, zolang je iemand hebt die jou trouw blijft ben je heel tevreden. Je hoedt van lange wandelingen in de natuur en bent dol op dieren. Jij zelf zweert ook trouw bij 1 vaste partner en zo zullen wij samen heel gelukkig kunnen worden.
Dating met lekkere dame
WillemijnBee (32)
★★★★★
Geil Groningse wil echte sex, geen virtueel gegeil. Denk dat het helder is waar het hier om draait. En mensen die geen echte sex willen of alleen maar een beetje achter de computer willen zitten trekken ga dan lekker ergens anders heen.
Sex met sexy dame
Karin (35)
★★★★★
Een leuke man die mij een gezonde levensstijl kan aanmeten. Op zich vind jij mijn overgewicht geen probleem maar als ik het jou lief vraag wil je gerust meedoen aan mijn gevecht tegen de kilo's. En zoals ik al zei heb jij ook nog wel een paar andere manieren om aan mijn conditie en aan mijn figuur te werken.
Afspreken met lekkere dame
QuintysMagic (30)
★★★★★
Wie heeft er even voor mij? Ik speel met mijn vriend in een band en hij is de zanger.. Claimt eigenlijk alle aandacht. Dumpen is wat ik hem wil! Of iemand om mee op te scheppen? ;) Nou daar komt dit waarschijnlijk van pas, wel een leuke site.. Vast mannen hier voor mij die behulpzaam kunnen zijn.
Vrijen met single dame
Nellieleukste (38)
★★★★☆
Snel reageren bitte! Ik wil hier snel weer weg! Je zult het vast wel eens gehoord hebben; Meisjes met rode haren kunnen lekker kussen. Nou, ik kan nog wel véél en véél meer hoor dan alleen maar lekker kussen! Wil jij er zelf persoonlijk achter komen wat ik allemaal nog meer met mijn lippen en tong kan doen? Reageer je eventjes dan? Des te sneller kan ik hier weer weg! Maar niet voordat ik eerst mijn nieuwe neukvriendje heb leren kennen! En met mijn lippen bedoel ik alle 4!
Neuken met lieve dame
BrownArya (38)
★★★★☆
Ik wil met jou wel eens een avondje uit gaan. Gek ben ik op dieren en dat ben ik altijd al geweest. Ben dan ook wel erg blij met mijn baan in de dierenwinkel.Dat voorkomt dat ik zelf geen dierentuin zelf heb. Ben jij ook zo gek op dieren en hebben we wat gemeen? Zullen we dat onder het genot van een drankje eens hebben daar over.
Dating met lieve dame
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Roosmarijn
★★★★★★★★★★
Snap echt geen zak van computers. Ik moet allemaal documenten uitprinten, maar het werkt voor geen meter. Kan iemand mij uit de problemen helpen? Vergoeden doe ik met mijn lijf.
Computer probleem oplossen (Klus van 1 uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Freke
★★★★★★★★★★
Ik vindt het concept van deze site heel gaaf en ik wil graag meedoen :)) Ik bied als klusje aan het schoonmaken van mijn badkamer en als die glimt kom je bij mij op bed liggen ;)
Badkamer schoonmaken (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates