Gratis Aanmelden

Neuken met mooie dame

23Doris9 (35)

Oordeel niet te snel maar een beetje mild? Als teamleidster van een groot bedrijf heb ik veel te maken met mannen dus mannen ik ken jullie wel een beetje! Over het loslaten van stress zal ik het maar niet hebben. Weet je hoe één kleine verandering het verschil maakt en hoe je veel minder zorgen kunt hebben. Laat mij jou die levenslessen geven en wie weet kan ik nog veel meer voor je betekenen, gaan wij de sprong wagen? En wat denk je wat ik nu aan het doen ben?

Maak contact met haar
  1. Naam: 23Doris9
  2. Leeftijd: 35 Jaar
  3. Woonplaats: Eenrum
  4. Provincie: Groningen
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Blauw
  10. Haarkleur: Blond
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Neuken met mooie dame 23Doris9 van 35 uit Eenrum, Groningen
QuintysMagic (30)
★★★★★
Wie heeft er even voor mij? Ik speel met mijn vriend in een band en hij is de zanger.. Claimt eigenlijk alle aandacht. Dumpen is wat ik hem wil! Of iemand om mee op te scheppen? ;) Nou daar komt dit waarschijnlijk van pas, wel een leuke site.. Vast mannen hier voor mij die behulpzaam kunnen zijn.
Vrijen met single dame
ikzoeklassie (30)
★★★★☆
Lik jij? als je mijn naam niet begrijpt ben je misschien niet wat ik zoek ;-)
Naaien met rijpe dame
Mcjenny (36)
★★★★★
Maak mijn natte kutje tevreden door je pik! Een man die actief en heel agressief is, ik ga je niet vragen om mijn vriend te zijn, wees gewoon de man die mijn natte kutje zal plezieren en me een aantal keren zal laten klaarkomen!
Vrijen met wulpse dame
Wendelien01 (33)
★★★★☆
Vlaamse dame is op zoek naar een gezellig maatje Ik ben op zoek naar een niet alledaagse man. wel iemand om gezellig mee te gaan stappen, uit eten, gezellig een avondje samen, maar je moet wel een mysterieus en speciaal aspect hebben. Iets wat mij onverwachts doet verbazen wat voor een veelzijdige type jij bent.
Afspraakje met lekkere dame
Rolinda (31)
★★★★☆
Komt deze zoektocht goed? Eenmaal aan mijn zoektocht begonnen ben ik ervan overtuigd dat dit de goede beslissing is om een geile man te vinden. Ik wil geneukt worden zoals ik nog nooit geneukt ben en het liefst zoals ik nooit meer zal vergeten.
Afspreken met hete dame
Cenia (36)
★★★★★
Hou je van een lekker nat kutje Ben jij een man die het wel lekker vind een vrouw met een nat kutje? dan ben je bij mij aan het juiste adres want ik vind dat we dat gene wat we van moeder natuur hebben gekregen, goed moeten gebruiken. Dus wil jij lekker seksen, kom maar op dan ;)
Neuken met rijpe dame
Tannetje
★★★★★★★★★☆
Wil jij mijn zolderkamer komen schilderen? Alle muren en het plafond. Ik en klussen, dat gaat niet samen. Ik zal je in natura betalen als je dat wil...
Muur schilderen (Klus van 3 uur)
Jolijn
★★★★★★★★★★
Ik heb de kracht niet om grote eikenhouten kast van de ene kant naar de andere kant van de kamer te verplaatsen. Wie het voor me doet zal ik in natura belonen. (Eén persoon graag)
Verplaatsen meubel (Klus van 1 uur)
Evelien
★★★★★★★★★☆
Ik ben gescheiden en woon nu alleen in een appartement, maar dat is nogal duur allemaal en ik heb niet het geld om verhuizers wat dingen naar boven te laten brengen..
Matras naar etage dragen (Klus van half uur)
Janieke
★★★★★★★★★★
Wie wil er zo vriendelijk zijn om mijn parket te polijsten en een nieuwe laag te geven? Professionnals zijn te duur voor mij. Ik betaal graag in natura na afloop..
Parket polijsten (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates