Gratis Aanmelden

Daten met single dame

fleevv (39)

een echte man die weet wat Echt neuken is! Ik wil een echte man, een sterke man, een man die precies weet wat hij gaat doen met mij. mijn in positie dwingt en zijn harde paal bij me naar binnen duwt. me spankt op mijn kontje zodat ik de afdruk de volgende dag nog zie ik wil ECHT geneukt worden!

Maak contact met haar
  1. Naam: fleevv
  2. Leeftijd: 39 Jaar
  3. Woonplaats: Biddinghuizen
  4. Provincie: Flevoland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 160-169 cm
  8. Postuur: Gezet
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Nee
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Nee
  17. Slikken: Ja
Daten met single dame fleevv van 39 uit Biddinghuizen, Flevoland
Deniesje1980 (37)
★★★★★
Weet jij hoe je een vrouw laat genieten? Ik zoek geen relatie persee, mocht dat er uit groeien is dat ook niet heel erg. Ik wil een mannelijke man, die weet hoe hij een vrouw laat genieten. Weet jij hoe je een vrouw laat genieten?
Neuken met sexy dame
Geilewijf (38)
★★★★☆
Geil teefje zoekt buiten sex met lekker jonge mannen. Hoi jonge mannen! Ik ben een geile vrouw met veel fantasieen en misschien kan ik ze hier laten uitkomen. Buiten ben ik in me element en helemaal als er een lekkere jonge warme pik in me word gestopt. Vind jij het niet erg om op een kleedje in het gras mij lekker hard van achter te pakken? nee? neem contact op!
Daten met sexy dame
DubbelZinnig (35)
★★★★☆
Een geheime sexaffaire gezocht. Ik en mijn vriend hebben denk ik echt het meeste saaie seksleven ever. We doen het amper, doen nooit wat nieuws en mij laten klaarkomen houdt meneer zich al helemaal niet mee bezig. Zelf hou ik juist wel van spanning en lekker experimenteren en veelvuldig klaarkomen uiteraard. Ik zoek bij deze een man die dit allemaal in het geheim met mij zou willen doen.
Neuken met lieve dame
Ptraatje (34)
★★★★★
Kijk maar naar mijn lijstje! mijn trefwoordjes: lachen leuke, sexy dingen doen schoon en verzorgd geen bankhanger/bankhangster aan mij denken hoor;-) leeftijd/huidskleur ben ik achter: niet belangrijk ehhmmm wat nog meer.... oh jaaaa: heel enthousiast en vol met passie en verlangen moet je zitten;-) later!!
Neuken met geile dame
MissIneke (39)
★★★★☆
Ik ben niet zo moeilijk ; ) Wat ik zoek is dat ik met iemand kan genieten, het geweldig hebben samen. Het geil maken, dat we elke keer weer naar elkaar verlangen. Een man groot en sterk, heerlijk in de omgang en geil in bed.
Sex met lekkere dame
Emmadebeste (37)
★★★★★
Ben jij die man die altijd meer wilt? Dag Heren, ik ben opzoek naar een geweldige lover, een man die mij kan verwennen tot op het bot, mij kan laten spuiten bij het klaar komen, en nog een ronde wil Iemand met een hoog libido, die niet meteen na een ronde klaar is.
Naaien met sexy dame
Marije
★★★★★★★★★☆
Ik zoek iemand die bij mij thuis een kraan kan installeren. Ik heb twee linkerhanden en geen man meer. Kan ik je eventueel ook op een originele manier vergoeden? In natura?
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Summer
★★★★★★★★★★
Ik vrees dat er iets goeds mis is met mijn auto en dat het niet gemakkelijk is. Ik heb geen geld voor de garage, maar misschien kan mijn foto je overtuigen van de vergoeding?
Auto reparatie (Klus van 4 uur)
Ludmilla
★★★★★★★★★☆
My name is Ludmilla and I need help for translation to Dutch for important documents. I cannot pay with money. I have no money. I pay with body. I have big breasts.
Vertaling (Klus van 2 uur)
Annemijn
★★★★★★★★★★
Ben op zoek naar een tegellegger voor een oppervlakte van 11m2. Tegels zijn al besteld en worden geleverd. Mijn vergoeding doe ik in natura. Een uur seks met condoom.
Tegels leggen (Klus van 3 uur)
© 2024 Mature Sexdates