Gratis Aanmelden

Naaien met single dame

Prettug (44)

Neukmaatje? Ik wil een man voor de seks. Niet te veel gedoe. Geen drama gewoon genieten samen van heerlijke seks. Ik zou nog wel wat dingen willen uitproberen, maar in je eentje is dat niet wat. Ik zoek dus een geile man, waar ik veel plezier mee kan beleven in de slaapkamer.

Maak contact met haar
  1. Naam: Prettug
  2. Leeftijd: 44 Jaar
  3. Woonplaats: Alphen aan den Rijn
  4. Provincie: Zuid-Holland
  5. Land: België
  6. Geslacht: Vrouw
  7. Lengte: 170-179 cm
  8. Postuur: Slank
  9. Oogkleur: Bruin
  10. Haarkleur: Bruin
  11. Vervoer: Auto
  12. Piercings: Nee
  13. Tatouages: Ja
  14. Roken: Nee
  15. Relatie: Single
  16. Anaal: Ja
  17. Slikken: Nee
Naaien met single dame Prettug van 44 uit Alphen aan den Rijn, Zuid-Holland
DDgerri (38)
★★★★☆
vollere vrouw zoekt leuke man Meer dan een handje vol, dat is wat jij graag wil. Jij valt wel op een volslanke schone, en wilt jou hier wel mee vermaken.
Afspraakje met geile dame
Chayene (39)
★★★★★
Harde lullen? Ik wil er meerdere! Voor mijn eerste keer met 3 of meer mannen ben ik opzoek naar kerels die wel raad weten met een vrouw die hongert naar meerder lullen tegelijk. Een harde gangbang is wat ik graag een keer mee wil maken. Heb jij tijd en zin voor mij? laat een bericht achter.
Dating met single dame
2sexyLady (35)
★★★★☆
Lekkere seks! Een man die mij echt goed kan verwennen. Die weet waar vrouwen van houden, die weet hoe ze het moeten aanpakken. Dan zal ik jou ook laten zien wat ik allemaal in huis heb om het jou zo spannend mogelijk te maken.
Vrijen met single dame
ZizzleAnouk (36)
★★★★★
Ik wil enkel maar neuken, meer wil ik niet. Ik ben sinds een hele tijd weer alleen en ik wil het ervan nemen. Ik wil liefst lekker lang neuken met een man en dan wil ik daarna geen gedoe hebben want dat heb ik genoeg gehad en ik wil nu nog maar enkel genieten.
Neuken met lekkere dame
NeVa162 (39)
★★★★☆
Iedereen verdient een kans! Alsjeblieft, beoordeel me niet. Laat mijn karakter het belangrijkste zijn voor jou. Voor mij is dat hetzelfde. Voor mij is het veel belangrijker wat je me te vertellen hebt dan je modieuze kleding, je dure schoenen of je babyblauwe ogen. Elke man die me respectvol behandelt, krijgt een kans. Dat betekent niet dat ik wanhopig ben, nee, ik ben fair.
Vrijen met eenzame dame
T11na17 (38)
★★★★★
Ik ben op zoek naar iemand die ik kan vertrouwen en waarop i Wat ik van je wil, is dat je helemaal jezelf bent, niet anders doet alsof je werkelijk bent en open voor mij en eerlijk bent. Ik moet je kunnen vertrouwen en op je rekenen als het nodig is.
Neuken met hete dame
Madelien
★★★★★★★★★☆
De kraan van mijn badkamer is kapot. Ik zoek met spoed iemand die dat voor mij kan repareren, Ik kan niet met geld betalen. Ik vergoed in natura, als dat OK is voor jou.
Kraan monteren (Klus van 1 uur)
Foske
★★★★★★★★★★
Ik ben bereid mijn lichaam te geven aan de man die mijn badkamer wil stuccen en schuren. Bij interesse graag een privé berichtje sturen. Tot snel..?
Stuccen (Klus van 3 uur)
Jentje
★★★★★★★★★☆
Als je me wilt helpen om mijn ouode bankstel naar de stort te brengen en mijn nieuwe af te halen bij Ikea dan ben ik bereid om je er voor te belonen met mijn lichaam!!
Bankstel vervangen (Klus van 2 uur)
Lieuwkje
★★★★★★★★★★
Kan iemand mij helpen om een aantal grote objecten naar de stort te brengen? Ik vergoed je tijd en energie met een goede sex beurt als je dat OK vindt..
Afval Weggooien (Klus van 1 uur)
© 2024 Mature Sexdates